Navigatie overslaan

RMP60 meettaster met radiotransmissie

Om producten te inspecteren en bewerkingen in te stellen op multi-tasking machines, bewerkingscentra en bewerkingscentra in portaalvorm.

Flexibele meettasteroplossing.

Superieure communicatiemogelijkheden.

Uitstekende resultaten met minder uitval en hogere winst

Compacte spindeltaster met radiografische signaaloverdracht

De RMP60 is een compacte spindeltaster met radiografische signaaloverdracht, om automatisch producten in te stellen en tijdens de cyclus te meten op bewerkingscentra, waaronder ook 5-assige machines.

Dankzij het bekende Renishaw tastermechanisme met kinematische weerstand en een uniek en veilig overdrachtsprotocol met frequentiesprongen, is de RMP60 ideaal voor moderne machines waar vanwege de zware omstandigheden niet altijd een zichtlijn mogelijk is tussen taster en interface.

Kenmerken en voordelen

  • Beproefde kinematische constructie.
  • Veilige frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).
  • Wereldwijd erkende 2,4 GHz band in overeenstemming met radioregelingen in alle grote markten.
  • Compact ontwerp.
  • Diverse mogelijkheden voor activeren en instelbare aandrukkracht.
  • 1 µm 2σ herhaalbaarheid.

Introductie van de QE serie

Verminder de uitval, verbeter de productiviteit en verhoog de winst - Renishaw meettasters voor bewerkingsmachines houden uw bewerkingsproces onder controle.

In de planningsfase van het project realiseerden we ons dat de nieuwe machine vlakbij de lasafdeling zou komen te staan en dat er veel kans zou zijn op signaalinterferentie. We hadden dus een systeem nodig dat daartegen bestand was. De Renishaw RMP60 is de eerste inspectietaster die voor de gegevensoverdracht frequentiesprongen over gespreide bandbreedte ofwel FHSS gebruikt.

Asquith-Butler

GoProbe app

Software die meten met meettasters eenvoudig maakt

Renishaw wil zeker stellen dat zijn meettasters gemakkelijk te gebruiken zijn. Met een uitgebreide reeks macrocycli en apps voor bewerkingsmachines kunt u vlot en intuïtief meetcycli programmeren.

Bijzonder betrouwbare radiotransmissie

Radiografische meettasters van Renishaw maken gebruik van radiotransmissie met frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).

Met FHSS-technologie zijn interferentie en 'dode punten' in de transmissie te voorkomen zodat de betrouwbaarheid indrukwekkend blijft, zelfs in omgevingen waar de dichtheid van radiofrequenties hoog is.

Renishaw meettasters gebruiken de wereldwijd erkende 2,4 GHz band en zijn in overeenstemming met radioregelingen overal ter wereld.

Interface

Bijpassende interfaces en transmissie-units – RMI-Q en RMI-QE.

Modulair systeem

RMP60M Maakt inspectie mogelijk van normaal gesproken ontoegankelijke vormen.

Volgende stappen

Neem contact op met uw plaatselijke Renishaw-leverancier als u denkt dat de RMP60 iets voor u is.

Ontdek meer

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.