Navigatie overslaan

RMP40 meettaster met radiotransmissie

Om producten te inspecteren en bewerkingen in te stellen op bewerkingscentra en multi-tasking machines.

Flexibele meettasteroplossing.

Superieure communicatiemogelijkheden.

Uitstekende resultaten met minder uitval en hogere winst

De RMP40 is de kleinste spindeltaster met radiofrequentiesprongen ter wereld. De RMP40 gebruikt de wereldwijd erkende 2,4 GHz ISM-band en is geschikt voor toepassing op machines van alle afmetingen.

Het robuuste transmissieprotocol en de kleine omvang maken de RMP40 de ideale keuze voor multi-tasking toepassingen waar een zichtlijn tussen taster en interface niet altijd behouden kan blijven.

Kenmerken en voordelen

  • Beproefde kinematische constructie.
  • Veilige frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).
  • Wereldwijd erkende 2,4 GHz band in overeenstemming met radioregelingen in alle grote markten.
  • Ultracompact ontwerp.
  • 1 µm 2σ herhaalbaarheid.

Introductie van de QE serie

Verminder de uitval, verbeter de productiviteit en verhoog de winst - Renishaw meettasters voor bewerkingsmachines houden uw bewerkingsproces onder controle.

GoProbe app

Software die meten met meettasters eenvoudig maakt

Renishaw wil zeker stellen dat zijn meettasters gemakkelijk te gebruiken zijn. Met een uitgebreide reeks macrocycli en apps voor bewerkingsmachines kunt u vlot en intuïtief meetcycli programmeren.

Bijzonder betrouwbare radiotransmissie

Radiografische meettasters van Renishaw maken gebruik van radiotransmissie met frequentiesprongen over gespreide bandbreedte (FHSS).

Met FHSS-technologie zijn interferentie en 'dode punten' in de transmissie te voorkomen zodat de betrouwbaarheid indrukwekkend blijft, zelfs in omgevingen waar de dichtheid van radiofrequenties hoog is.

Renishaw meettasters gebruiken de wereldwijd erkende 2,4 GHz band en zijn in overeenstemming met radioregelingen overal ter wereld.

Interface

Bijpassende interfaces en transmissie-units – RMI-Q en RMI-QE.

Modulair systeem

RMP40M Maakt inspectie mogelijk van normaal gesproken ontoegankelijke vormen.

Volgende stappen

Neem contact op met uw plaatselijke Renishaw-leverancier als u denkt dat de RMP40 iets voor u is.

Ontdek meer

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.