Navigatie overslaan

REVO-2 RVP visionmeettaster

Verhoogde capaciteit en 5-assige metingen van hoge klasse voor toepassingen met contactloze inspectie.

Contactloze meting

RVP taster met VM10 module

In sommige toepassingen heeft contactloze inspectie duidelijke voordelen ten opzichte van traditionele tastermetingen met contact. Onderdelen van dunne metaalplaat en producten met vele kleine gaatjes van bijvoorbeeld 0,5 mm zijn onderdelen die niet geschikt zijn voor meting via aanraking.

De REVO-2 RVP taster voegt contactloze inspectie toe aan de bestaande mogelijkheden van het REVO systeem voor snel schakelend scannen met contact en oppervlaktekwaliteit meten. Ook worden de capaciteit en mogelijkheden van CMM's sterk verbeterd dankzij het gebruik van de 5-assige beweging en oneindige positionering van de REVO-2 meetkop.

RVP - contactloze visiontaster voor REVO-2

RVP modules VM10 en VM11

De RVP is het tastergedeelte van het systeem dat een CMOS-sensor van 1,3 megapixel met elektronische sluiter en een digitale signaalprocessor bevat. De CMOS-sensor binnen in de taster neemt zelfs bij korte belichtingstijden grote hoeveelheden licht op, wat leidt tot snellere beeldopnames en kortere meettijden.


Het RVP systeem bevat twee visionmodules die unieke mogelijkheden bieden. Een gangbare toepassing van de VM10 module is bijvoorbeeld de inspectie van onderdelen uit dunne metaalplaat zoals verbranderbehuizingen van vliegtuigmotoren, terwijl de VM11-2 onder meer met laser geboorde koelgaten in schoepen van vliegtuigmotoren en andere componenten inspecteert.

RVP in actie

Productinformatie

  • Flyer:  RVP vision probe for REVO-2 Flyer: RVP vision probe for REVO-2 [en]

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

 

U kijkt momenteel naar de RVP taster. Mogelijk wilt u ook meer weten over de andere REVO tasters: de SFP2 oppervlaktetaster, de RUP1 ultrasone taster, of de RSP2 of RSP3 tasterserie.