Navigatie overslaan

Renishaw opspandelen: het nieuwe complete systeem voor meetopspanningen

Renishaw een uitgebreide reeks van modulaire opspandelen ontwikkeld, specifiek bestemd voor coördinatenmeetmachines (CMM’s), visionsystemen en het Equator™ meetsysteem.

10.06.13

Opspandelen op CMM

Volgend op de overname van R&R Sales LLC in 2012 heeft Renishaw een uitgebreide reeks van modulaire opspandelen ontwikkeld, specifiek bestemd voor coördinatenmeetmachines (CMM's), visionsystemen en het Equator meetsysteem. De nieuwe reeks biedt een brede keuze aan voetplaten en componenten met M4, M6 of M8 schroefdraad, en is in te zetten voor meettoepassingen in uiteenlopende industriesectoren, zoals luchtvaart, automotive en medisch.

De Renishaw CMM-opspandelen bevatten een groot aantal voetplaten van gegoten aluminium, gecoat met een Nituff hardanodiseerlaag tegen slijtage. Er zijn twee  voorgeconfigureerde sets leverbaar voor verschillende opspanmethodes: met klemmen of met magneten en klemmen.

Snel wisselsysteem voor vision opspanning

De Renishaw opspandelen voor vision bieden twee keuzes, afhankelijk van de grootte van het visionsysteem. De QLC-set (Quick Load Corner) bevat een voetplaat van acryl (uitgevoerd met gaten of met openingen) en een frame dat ontworpen is om in het specifieke visionapparaat te passen. Een uitgebreide serie componenten wordt meegeleverd. De IVF-set (Interchangeable Vision Fixture) is aan te raden voor grotere systemen en wordt aangepast voor specifieke opspantaken. Een IVF-set kan een of meer voetplaten van acryl bevatten, in standaarduitvoering of op maat gemaakt.

De Renishaw opspandelen voor de Equator maken gebruik van kinematische voetplaten, die snel in en uit het meetapparaat gebracht kunnen worden. Deze voetplaten zijn verkrijgbaar met M4 of M6 schroefgaten, gemaakt van gegoten aluminium en voorzien van een Nituff hardanodiseerlaag tegen slijtage.

De Renishaw opspandelen zijn aan te schaffen in voorgeconfigureerde sets of als losse onderdelen, en bieden een snel en gemakkelijk antwoord op elke opspanvraag. Ook maatwerkoplossingen voor specifieke situaties kunnen ontworpen en geleverd worden.

Neem contact op met uw plaatselijke Renishaw-leverancier als u nog vragen hebt.

Downloaden

Voor alle documenten en afbeeldingen geldt het copyright van Renishaw plc.

Aanmelden voor nieuws per e-mail

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.