Navigatie overslaan

Renishaw op The Unmanned Systems Expo in Den Haag – Vakbeurs, tentoonstelling, conferentie en drone-vliegshow in één

6 april 2017

The Unmanned Systems (TUS) Expo en RoboBusiness Europe openen van 19 tot en met 21 april 2017 hun deuren in het World Forum Den Haag. Tijdens First International Robotics Week smelten deze twee toonaangevende vakbeurzen en congressen samen en vormen daarmee één van de grootste zakelijke drone- en robotica-evenementen ter wereld. Er worden meer dan 4.000 bezoekers vanuit de hele wereld verwacht en meer dan 200 deelnemende bedrijven en onderzoeksinstellingen.

Renishaw presenteert hier producten voor positie- en bewegingscontrole uit het encoderprogramma.

De miniatuurencoder

De ATOM™ serie is een veel ingezette oplossing. ATOM is het miniatuur non-contact optische incrementele lineaire en roterende encodersysteem van Renishaw. Het innovatieve ontwerp combineert miniaturisatie met toonaangevende signaalstabiliteit, vuilbestendigheid en betrouwbaarheid.

Deze combinatie is uniek op de markt en betekent een aanmerkelijke vooruitgang in de prestaties en betrouwbaarheid van miniatuurencoders. ATOM systemen zijn eenvoudig te installeren met een ingebouwde LED die de signaalintegriteit aangeeft. Een reeks van interfaces is leverbaar, waaronder de hoogwaardige Ti en Ri en de compacte ACi in printplaatvorm.

Magnetische encoders

Via partnerbedrijf RLS d.o.o. produceert Renishaw een serie robuuste magnetische roterende en lineaire bewegingssensoren. Deze zijn geschikt voor gebruik in zware omstandigheden in toepassingen zoals in de metaalbewerking, kunststofverwerking, houtbewerking en steensnijden en -zagen. Enkele bekende types zijn Orbis™ en AksIM™ absolute roterende encoders. De AksIM is een hoogwaardige off-axis encoder die veelvuldig wordt toegepast voor het meten van een beweging in robottoepassingen en is speciaal ontwikkeld voor toepassingen met beperkte installatieruimte. De Orbis is een zogenaamde ‘through-hole' encoder die geschikt is voor toepassingen waar een encoder op de as niet mogelijk is vanwege ruimtelijke beperkingen. Voorts is de RM08 ultracompacte contactloze roterende encoder een veel ingezet type, uiterst snel en berekend op gebruik onder zware omstandigheden.

Bezoek de Renishaw stand

De Renishaw stand is te vinden op de begane grond, standnr B139 alwaar uiteraard meer informatie te verkrijgen is en het team graag uw vragen beantwoordt.

Registreren voor deze beurs kan door middel van onderstaande link; de entree is gratis: https://tusexpo.com/visitor-registration-2/

Downloaden

Meer afbeeldingen, video's en informatie over Renishaw en zijn producten vindt u in ons mediacentrum.