Navigatie overslaan

Renishaw op de High-Tech Systems

7 en 8 mei aanstaande exposeert Renishaw op de High-Tech Systems in Den Bosch.
Renishaw op de High-Tech Systems

 7 en 8 mei aanstaande exposeert Renishaw op de High-Tech Systems in Den Bosch. Hier introduceren wij de Atom, maar presenteren we ook optische en magnetische encoders en graag vertellen wij u daarover meer.

Heeft u interesse om de beurs en onze stand te komen bezoeken, registreerd u zichzelf dan vóór 5 mei a.s. via www.hightechsystems.nl/bezoekers.

High-Tech Systems is een conferentie en beurs waar netwerken, kennismaken met mensen, bedrijven en technologie en het aanknopen en versterken van relaties centraal staan.
De hightech systems industrie is bij uitstek een markt waarin relaties, hoogwaardige technologie en vertrouwen een belangrijke rol spelen. Wie als opdrachtgever, kennisleverancier of producent met een partner samen hoogwaardige technologie en systemen gaat ontwikkelen en maken, stapt in een langdurige relatie.

Het lukt immers alleen om tot hoogwaardige producten te komen als mensen goed met elkaar kunnen samenwerken. Op technisch niveau, waarbij professionals uit vele technische disciplines samen oplossingen moeten bedenken, maar ook op management- en beslisniveau, waar vertrouwen en openheid bepalend zijn voor succes.
Daarom stelt High-Tech Systems zowel in de conferentie, het matchmaking programma en de beurs de mens centraal. Met hoogwaardige informatie en mogelijkheden tot kennismaking met nieuwe gezichten.

High-Tech Systems positioneert zich expliciet niet als beurs waar inkopers hun behoefte voor de komende maanden kunnen invullen, maar als platform waar partijen relaties kunnen aanknopen en versterken die als het even kan een generatie lang mee gaan.De kennis die nodig is om hightechsystemen te ontwikkelen wordt steeds meer een specialisme. Hightechbedrijven schakelen steeds vaker externe expertise in om hun zeer hoge eisen te kunnen invullen. Die kennis en technologie is niet altijd in eigen land te vinden. Daarom heeft High-Tech Systems ook een expliciet internationale focus.

Meer informatie vindt u op www.hightechsystems.nl

Voor alle documenten en afbeeldingen geldt het copyright van Renishaw plc.

Aanmelden voor nieuws per e-mail

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.