Navigatie overslaan

Renishaw nieuws

Het laatste bedrijfs- en productnieuws van Renishaw

 • Renishaw lanceert nieuwe ultracompacte radiotaster met hoge herhaalbaarheid

  RMP400 Het wereldwijde technologiebedrijf Renishaw introduceert de RMP400 meettaster voor bewerkingsmachines op de IMTS in de VS en de AMB in Duitsland, waarna de officiële lancering plaatsvindt op JIMTOF 2018 in Japan. Deze ultracompacte drukmetende meettaster is ontworpen voor kleine 5-assige bewerkingsmachines, en biedt een betrouwbare en precieze schakelende oplossing voor producten instellen, metingen uitvoeren en machineprestaties controleren.

 • 3D metaalprinten verlegt de grenzen in Moto2™ met uitdagende innovaties

  TransFIORmers motorcycle side profile In de dynamische wereld van de MotoGP™ motorraces hebben technische verbeteringen veel effect. Het races winnende team TransFIORmers zet de hypermoderne additieve productietechniek (3D metaalprinten) in voor een onconventionele voorwielophanging die een aanzienlijke voorsprong op de tegenstanders geeft. Deze motor is te bezichtigen op onze stand (159) tijdens de Metavak 2018!

 • Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit

  The galvanometer block additively manufactured using four lasers on the RenAM 500Q over a period of 19 hours Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit. Twee weten meer dan één als het gaat om creativiteit, maar zijn vier lasers ook beter dan één als het gaat om metal additive manufacturing?

 • Renishaw op de Technishow 2018: Dé vakbeurs in de productietechnologie

  Technishow 2018 exhibition logo Renishaw heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het opsporen, aanpakken en beheersen van afwijkingen in productie-activiteiten.

 • Precisiebeurs 2017: precisietechnologie midden in de Brainportregio

  Precisiebeurs 2017 exhibition logo Op 15 en 16 november 2017 vindt midden in de Brainportregio de 17e editie plaats van de Precisiebeurs: een uniek, internationaal en interdisciplinair kennis- en netwerkplatform op het gebied van precisietechnologie. De Precisiebeurs is dan ook het jaarlijkse evenement voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van hightech componenten, modules en systemen. Renishaw is ook dit jaar met haar uitgebreide Encoderprogramma vertegenwoordigd.

Nieuwsberichten per categorie