Navigatie overslaan

Renishaw lanceert nieuwe website over Raman spectroscopie

8 augustus 2014

Renishaw lanceert nieuwe website over Raman spectroscopie

Een fris nieuw uiterlijk en uitgebreidere informatie maken de website tot een onmisbare bron voor iedereen die meer wil weten over Raman spectroscopie en zijn toepassingen.

De nieuwe website heeft geactualiseerde content, een betere navigatie en meer afbeeldingen, waardoor de informatie nu helderder en beter toegankelijk is. De content is ingedeeld in relevante alinea's, wat het doorzoeken eenvoudiger maakt.

Bezoekers die nog niet bekend zijn met Raman spectroscopie en zijn voordelen, kunnen terecht bij het hoofdstuk 'Uitleg over Raman'. Wie gedetailleerde informatie zoekt over de bekroonde inVia Raman microscoop van Renishaw of over andere Raman producten, vindt meer technische informatie (waaronder specificaties en configuraties) en nieuwe voorbeelden van hoe de diverse technieken worden gebruikt.

Academici, onderzoekers en industriële gebruikers vinden nuttige informatie over hun toepassingen, waarin helder wordt toegelicht hoe Renishaw Raman systemen hen kunnen helpen.

Simon Holden, director en algemeen manager van de divisie Spectroscopieproducten, zegt: "De afgelopen 20 jaar hebben we voortdurend onze Raman microscoop doorontwikkeld, om zeker te stellen dat hij de resultaten levert die onze klanten nodig hebben. Ter ondersteuning hiervan hebben we de website vernieuwd, zodat die nu gemakkelijker in het gebruik is en een waardevolle informatiebron vormt voor Raman spectroscopie en Renishaws productielijn hierin."

Manager business development en marketing David Reece voegt toe: "De nieuwe website is onderdeel van ons voortdurende streven om de kwaliteit en beschikbaarheid van informatie te verbeteren voor onze klanten wereldwijd."

Kijk wat er nieuw en verbeterd is op www.renishaw.nl/raman.

Downloaden

Nieuwsbrieven

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.