Navigatie overslaan

Renishaw kondigt lancering aan van de RSP3-6 scantaster voor het REVO® multisensor-systeem

11 augustus 2015

Met genoegen kondigt Renishaw de lancering aan van de RSP3-6 scantaster met groter bereik, voor gebruik met het REVO 5-assig meetsysteem voor coördinatenmeetmachines (CMM's). De RSP3-6 taster biedt meer mogelijkheden voor het bereiken en inspecteren van vormen diep in boringen, door lange verlengstukken tot 800 mm te combineren met de 5-assige REVO-bewegingen. De RSP3-6 is ideaal om grote producten te inspecteren, zoals motorblokken en onderdelen van zware machines die ingezet worden in de bouw, mijnbouw, auto-industrie en defensie.

Het RSP3-6 systeem bestaat uit een taster en een aantal stylushouders voor situaties waarvoor rechte en gehoekte verlengstukken nodig zijn. De RSP3-6 taster is automatisch om te wisselen met alle andere tasters van het REVO systeem. Deze flexibiliteit betekent dat u het optimale gereedschap kunt selecteren voor de inspectie van vele vormen op één CMM-platform. Met de rechte stylushouders van de RSP3-6 zijn verlengingen tot 800 mm mogelijk vanaf de REVO rotatieas A, en de gehoekte stylushouders bieden verlengingen tot 600 mm vanaf diezelfde referentie.

De taster is te gebruiken voor zowel 3D schakelend meten als 2D scannen. Bezoek ons op de EMO Milaan, hal 5, stand D15

Een productvideo vindt u op: https://www.youtube.com/watch?v=nkLH8r2wBBs

Meer informatie vindt u op www.renishaw.nl/rsp3-6.

Informatie over Renishaw

Renishaw is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen. Het bedrijf levert producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen, van de productie van straalmotoren en windturbines tot tandheelkunde en hersenchirurgie. Daarnaast is Renishaw toonaangevend op het gebied van additief produceren, ook wel 3D printen genoemd. Als enige in het Verenigd Koninkrijk ontwerpt en bouwt het bedrijf industriële machines die producten 'printen' van metaalpoeder.

De Renishaw Group heeft momenteel meer dan 70 vestigingen in 33 landen, met ruim 4000 medewerkers waarvan 2.600 zich in het Verenigd Koninkrijk bevinden. De meerderheid van onderzoek, ontwikkeling en productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. In het boekjaar dat per juni 2015 eindigde bedroeg de omzet € 692,6 miljoen, waarvan 95% export was. De grootste marktgebieden zijn de Verenigde Staten, China, Duitsland en Japan.

Downloaden