Navigatie overslaan

Renishaw introduceert geavanceerde diagnosehulp ADTa-100 voor absolute encoders

April 2020

De ADTa-100 interface fungeert als een installatie- en diagnosegereedschap, ontworpen voor gebruik met de roterende en lineaire absolute optische encoders van Renishaw. Hij neemt uitgebreide real-time gegevens op van de leeskop, wat helpt om encoders snel en gemakkelijk te installeren en bij storingzoeken in het veld. Dit kan tijd besparen en de kosten van installatie en onderhoud verlagen.

De ADTa-100 is zowel stand-alone als in combinatie met een pc in te zetten. Bij stand-alone gebruik worden, na aansluiting op een voeding of batterij, de signaalgrootte en encoderstatus aangegeven door een ingebouwde rij van zeven meerkleurige leds. Voor nog meer functionaliteit, zoals de nulpositie van de encodermeetschaal veranderen, kan de gebruiker de ADTa-100 via een standaard USB-connector aansluiten op een pc en daarop de ADT View software van Renishaw uitvoeren.

De ADT View software biedt een gebruikersvriendelijke grafische interface met geavanceerde diagnostische informatie van Renishaw encoders, waaronder signaalgrootte, Lissajous-grafieken, digitale positie-aflezing en informatie over de systeemconfiguratie. De software is geschikt voor de nieuwste incrementele en absolute Renishaw encoders, en is op de website van Renishaw gratis te downloaden.

De ADTa-100 heeft een compacte vorm en is daardoor gemakkelijk op te bergen, te vervoeren en te gebruiken. Het is een krachtige tool voor wie gebruik maakt van de hypermoderne absolute optische encoders van Renishaw.

Vraag uw plaatselijke Renishaw-vertegenwoordiging om meer informatie over de ADTa-100, de ADT familie en Renishaw encoders.

www.renishaw.nl/adt

Downloaden

Meer afbeeldingen, video's, bedrijfsdocumentatie en informatie over Renishaw en zijn producten vindt u in ons mediacentrum.