Navigatie overslaan

Renishaw Equator™ opspansystemen

Met de opspansystemen voor de Renishaw Equator™ zijn snel en gemakkelijk opspanningen te maken, ongeacht de maten, geometrie of materiaalsoort van het product.

Modulaire en op maat gemaakte opspanningen voor uw Equator meetsysteem

De opspansystemen voor de Renishaw Equator bevatten speciale voetplaten met een 3-punts kinematische constructie voor snel in en uit het apparaat plaatsen. De bevestigingen op de voetplaat houden elk opspanelement herhaalbaar en betrouwbaar op zijn plaats, zodat het verwisselen van het product in de Equator een kwestie van slechts enkele seconden is.

De Renishaw opspansystemen voor de Equator kunnen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces verbeteren met snelle, herhaalbare en eenvoudig te configureren opspanningen:

  • De voetplaten zijn gemerkt met letters en cijfers, zodat u opspanningen kunt documenteren en snel en nauwkeurig kunt herhalen.
  • Alle elementen zet u handmatig vast; speciaal gereedschap is niet nodig.

De opspanelementen zijn eenvoudig zo te positioneren dat hun contact met het product minimaal is, waardoor een inspectietaster ongehinderd toegang heeft tot alle productdetails.

De voetplaten zijn verkrijgbaar met M4, M6, M8 of 1/4-20 schroefdraad. Ze zijn gemaakt van gegoten aluminium met een hardanodiseerlaag tegen slijtage en krassen.

Om voor de Equator opspanningen op maat aan te vragen kunt u een van de maatwerkformulieren hieronder versturen of contact opnemen met uw plaatselijke Renishaw-vertegenwoordiging.

Uw opspansysteem voor de Equator bestellen

De Renishaw Equator opspansystemen zijn verkrijgbaar in diverse sets. Indien gewenst kunt u er extra elementen bij aanschaffen. Een set bestaat uit een voetplaat en een uitgebreide set elementen. Welke set u nodig hebt hangt af van het type product dat u gaat opspannen. Renishaw biedt twee soorten sets:

  • Sets met klemmen
  • Sets met magneten en klemmen (de magneten zijn voor het opspannen van stalen producten)

Download voor meer informatie de technische specificatie: Equator™ opspansystemen of neem contact op met Renishaw Benelux.

Downloaden

Wist u dit?

Opspanningen op maat kunnen worden ontwikkeld en gecreëerd door het eigen ontwerpteam van Renishaw. Of u nu de capaciteit wilt verhogen door meerdere producten tegelijk te meten of vormen hebt die moeilijk te bereiken zijn met onze modulaire reeks, wij kunnen u een oplossing op maat leveren voor uw Equator meetsysteem.

Vul een aanvraagformulier voor maatwerk in of neem contact met ons op via de "Volgende stappen"-links.

Equator toepassingen

We bieden ook een uitgebreide serie Equator™ meetsystemen en styli.