Navigatie overslaan

Raman service en ondersteuning

Raman-assistentie door Renishaw

Haal het meeste uit uw Raman systeem met ons uitgebreide pakket training en ondersteuning. Wij helpen u om alle geavanceerde kenmerken en mogelijkheden van uw systeem te leren kennen, zodat vaststaat dat het de beste gegevens levert.

Dit pakket is beschikbaar voor alle gebruikers, na de aankoop van een Raman systeem bij Renishaw. Het biedt de volgende voordelen:

  • Ondersteuning door ons wereldwijde netwerk van hoog gekwalificeerde Raman toepassingswetenschappers, via een speciaal e-mailadres. Het team kan u helpen bij het interpreteren en optimaliseren van uw data.
  • Toegang tot onze uitgebreide online bibliotheek van trainingmodules en video's.
  • Toegang tot de 'Raman Revealed’ trainingen van Renishaw.
  • Uitnodigingen voor onze wereldwijde ‘Inside Raman’ seminars, waar u nieuwe systeemmogelijkheden en software leert kennen en ervaringen van andere gebruikers hoort.
  • Online ondersteuning en diagnostische controles op afstand door uw ondersteuningsteam.
  • Gratis subversie-updates van software.
Raman service en installatie

Service en installatie

Neem contact op met ons ervaren team voor alle vragen over uw systeem, of om reservedelen te bestellen.

Servicevraag

inVia Raman microscoop met zonnepaneel

Ondersteuning voor toepassingen

Onze toepassingswetenschappers zijn gespecialiseerd in een brede reeks van materialen en kunnen u helpen het beste uit uw Raman instrument te halen.

Ondersteuningsvraag

Renishaw-kantoren in New Mills

Plaatselijk contact

Neem contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiging. Zorg ervoor dat u uw serienummer bij de hand hebt. U kunt dit vinden op het instrument.

Selecteer regio

Uw systeem installeren

Het internationale serviceteam van Renishaw installeert en test uw systeem. Deze technici zijn gespecialiseerd in Raman systemen en garanderen dat uw instrument optimaal presteert vanaf het begin.

Nadat uw instrument volledig getest is, geeft de servicetechnicus u een gepersonaliseerde en interactieve opstarttraining. Deze duurt meestal twee dagen en omvat uitleg over de functies van het systeem en demonstraties van de mogelijkheden waarmee het data opneemt, verwerkt en analyseert. Gebruikers worden getraind in bediening en preventief onderhoud, zodat het systeem gekalibreerd en uitgelijnd blijft voor het leveren van consistente en betrouwbare resultaten.

Met onze wereldwijde aftersales service kunnen instrumentondersteuning en -diagnose op afstand gedaan worden, in samenhang met het on-site serviceschema van Renishaw. Een reeks van serviceplannen is beschikbaar om uw systeem in goede staat te houden. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Mail ons

Raman softwaretraining

Raman training

Leer het volledige potentieel van uw Raman systeem kennen. Verken onze reeks van trainingsmogelijkheden om u te helpen dit te bereiken.

Bekijk meer

Online Raman demo's

Raman Revealed

Raman Revealed workshops zijn ideaal voor nieuwe gebruikers die de mogelijkheden van hun Raman systeem beter willen benutten.

Bekijk meer

Objectieflens van inVia Raman microscoop

Upgradevraag

Klanten die een instrument willen upgraden kunnen wij adviseren over de beste oplossing voor de veranderde behoefte aan experimenten.

Upgradevraag

Uit productie genomen componenten van inVia Raman microscopen die geproduceerd zijn voor 2009

Vanaf 1 januari 2021 zijn enkele belangrijke componenten van inVia Raman microscopen die geproduceerd zijn vóór 2009 niet meer leverbaar voor reparaties of vervanging indien ze defect zijn. Alle informatie over de reden van deze verandering en over uw opties voor ondersteuning en upgraden van deze instrumenten vindt u hier.

Beperkte ondersteuning voor Renishaw Ramascope, Raman microscopen van de RM serie en het RA100 Raman analysesysteem

De Ramascope en de RM serie werden geïntroduceerd in respectievelijk 1992 en 1998, en in 2002 opgevolgd door de inVia. Als u een van die instrumenten hebt, kunnen we u nog steeds ondersteunen met de reparatie van vervangbare onderdelen zoals lasers en filters. Daardoor kunt u uw instrument blijven gebruiken. Vanwege de snelle technologische vooruitgang is het upgraden van deze instrumenten voor meer functionaliteit geen haalbare optie meer. Deze stap stelt Renishaw in staat om betere ondersteuning te verlenen voor het veel grotere en alsmaar toenemende aantal nieuwere producten dat in gebruik is. Overleg met een van onze vertegenwoordigers over upgraden naar een nieuwer product om uw Raman spectroscopie naar het volgende niveau te brengen. De verkoop van de RA100 is nu stopgezet. Indien u een van deze instrumenten hebt, kunnen we nog steeds ondersteuning bieden. Neemt u contact met ons op om uw wensen te bespreken.