Navigatie overslaan

Raman producten voor fabrikanten

Behalve systemen voor eindgebruikers maakt Renishaw ook Raman producten voor fabrikanten van eindproducten (OEM's).

Wij kunnen fabrikanten (OEM's) en distributeurs adviseren over het inbouwen van onze producten en het daarmee toevoegen van Raman analysemogelijkheden om de problemen van uw klanten op te lossen.

Renishaw ontvangt graag vragen van bedrijven die een inbouwoplossing nodig hebben voor een specifiek toepassingsgebied of van instrumentenleveranciers met mogelijke nieuwe distributiekanalen.

Contact met ons

Voorbeeld van OEM-oplossing: Serie RA800 Raman systeem in tafelmodel

De RA800 is een flexibel en hoogwaardig instrumentplatform. Renishaw kan het op maat configureren voor chemische en materiaalanalyses in een groot aantal toepassingsgebieden.

SA1000 OEM Raman systeem

Gebruiksgemak

Eenvoud en gebruiksgemak maken de RA800 ideaal voor doorlopend gebruik in laboratoria en in of naast productielijnen. Het ontwerp is specifiek afgestemd op gebruikers die weinig of geen ervaring hebben met Raman spectroscopie of soortgelijke techniek.
SA1000_OEM_Raman_systeem

Configuraties op maat

Renishaw kan de RA800 Raman analysesystemen configureren in een reeks van varianten, die verschillen in excitatiegolflengte, spectraal bereik, hantering van monsters, en software. Zo ontstaat een systeem dat geoptimaliseerd is voor de behoeften van uw klanten.
Raman afbeelding van biochemisch materiaal

Monsters analyseren

De snelle opname van Raman beelden en spectra zorgt er samen met de automatische gegevensverwerking en -analyse voor dat gebruikers snel resultaten krijgen. U kunt onbekenden identificeren, fracties in mengsels kwantificeren en deeltjesgrootte bepalen.

Wilt u meer weten?

Uw plaatselijke vertegenwoordiging helpt u graag als u vragen hebt.
U kunt contact opnemen door een formulier in te vullen of een e-mail te sturen.

Contact met ons

Ontvang het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van onze nieuwste innovaties, nieuwsberichten, toepassingen en productintroducties, en ontvang updates rechtstreeks in uw inbox.

Inschrijven