Navigatie overslaan

Railsystemen voor CMM's

Het Renishaw QuickLoad railsysteem vergroot de inspectiecapaciteit van CMM's, verkort de insteltijd en verbetert de herhaalbaarheid.

Het QuickLoad railsysteem maakt opgespannen producten op uw CMM plaatsen en weer weghalen snel en gemakkelijk. Aan beide zijden van de QuickLoad rail zijn meerdere platen te plaatsen, zodat u alle ruimte op uw CMM-bed kunt gebruiken.

Verkort insteltijden op uw CMM met het QuickLoad railsysteem

Renishaw QuickLoad rail- en plaatsysteem

Plaats producten snel

Gebruik de QuickLoad rail om de tijd voor vastzetten van opgespannen producten op het CMM-bed te verkorten. Speciaal ontworpen QuickLoad voetplaten passen aan beide zijden van de QuickLoad rail, met behulp van snelspanmagneten en paspennen. Dankzij dit ontwerp zijn platen vlot te plaatsen en weg te halen, wat de onproductieve insteltijd verkort en de productiviteit maximaliseert.

Renishaw QuickLoad rail- en plaatsysteem

Vul het CMM-bed

De QuickLoad rail kan links, rechts of in het midden van het CMM-graniet geplaatst en vastgezet worden, of op een bestaande modulaire basisplaat. Aangezien meerdere platen in vele configuraties aan een zijde of beide zijden van de QuickLoad rail te plaatsen zijn, kan het CMM-bed gevuld worden met opgespannen producten. Door het meetvolume op deze manier te maximaliseren wordt de insteltijd korter en de CMM-productiviteit hoger.

Renishaw QuickLoad rail- en plaatsysteem

Ontworpen met productiviteit in gedachten

R-PCR-501212-50-20 voetplaat 30 x 30 cm Equator meetsysteem

Markeringen in letters en cijfers

De opzet van een opspanning vastleggen is simpel, omdat iedere QuickLoad voetplaat een raster met letters en cijfers heeft en elke opspancomponent een duidelijk weergegeven artikelnummer.

FixtureBuilder met QuickLoad rail

Compatibel met FixtureBuilder

Met de FixtureBuilder software kunnen QuickLoad railconfiguraties en modulaire opspanningen ontworpen en gedocumenteerd worden. Bouwinstructies maken configuraties gemakkelijk reproduceerbaar.

QuickLoad™ rail metrisch, set B

Robuuste voetplaten

Het QuickLoad railsysteem werkt met de toonaangevende Renishaw QuickLoad voetplaten van aluminium met een NiTuff® hardanodiseerlaag. Deze zijn verkrijgbaar met M6 schroefdraad en op aanvraag met M4, M8 of 1/4-20 draad.

Klemcomponenten set B in 1/4-20 voor CMM en Equator™ meetsysteem

Modulaire opspancomponenten

De modulaire opspansystemen van Renishaw zijn te gebruiken met het QuickLoad railsysteem. Een brede variëteit aan opspancomponenten met M4, M6, M8 of 1/4-20 schroefdraad is verkrijgbaar in de webshop.

 

Volgende stappen

Bezoek de online winkel van Renishaw of neem vandaag nog contact op met uw plaatselijke Renishaw verkoopteam om uw QuickLoad railsysteem te bestellen en uw inspecties efficiënter te maken.