Navigatie overslaan

RA802 farmaceutisch analysesysteem

Een snel systeem voor Raman afbeeldingen, ontworpen om wetenschappers te helpen bij het aanpakken van formuleringsuitdagingen en het bespoedigen van medicijnontwikkeling.

Het RA802 farmaceutisch analysesysteem is een Raman systeem met hoge snelheid dat speciaal ontworpen is voor farmaceutische analyse. Met behulp van de unieke LiveTrack™ en StreamLine™ technologieën van Renishaw kan het systeem uitgebreide chemische afbeeldingen van monsteroppervlakken genereren in slechts 5 minuten.

Met het systeem kunt u farmaceutische formuleringen beter doorgronden om medicijnontwikkeling te versnellen of oorzakenanalyses uit te voeren.

Contact met ons

RA802 met beeldscherm

Kenmerken

Het RA802 farmaceutisch analysesysteem stelt u in staat om chemische beelden tot wel 150 keer zo snel te genereren als met conventionele methodes, met behoud van focus. Dit garandeert farmaceutische tabletbeelden van hoge kwaliteit.

Chemische componenten zijn op Raman afbeeldingen in kleuren weer te geven en worden gekarakteriseerd met deeltjesstatistieken. Dit geeft gebruikers een hulpmiddel om te doorzien hoe iedere component verdeeld is in het monster en de praktische verschillen te verklaren tussen diverse batches en formuleringen.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u de productbeschrijving van de RA802 downloaden.

Download

Raman beeld van tablet met RA802

Focus en resolutie

De LiveTrack focusvolgtechnologie houdt het monster automatisch in focus, zodat u over het hele monster chemische beelden van de hoogste kwaliteit verkrijgt. De ruimtelijke resolutie kan maar liefst 1 µm per pixel zijn - wat wetenschappers inzicht geeft in de lokale inhomogeniteiten van hun monster.

Raman beeld van tablet met RA802

Analysesnelheid

De StreamLine technologie voor snel afbeeldingen maken verhoogt de beeldmaaksnelheid tot 1.500 spectra per seconde, wat analyses sneller maakt dan ooit en schade aan het monster voorkomt. Een hele tablet kan in kaart worden gebracht in slechts 5 minuten met een lage resolutie, of maar 2 uur met de hoogste resolutie.

Tabletserie in kaart brengen met RA802

Series in kaart brengen

Bij automatisch series in kaart brengen kan de gebruiker tijd besparen door meerdere monsters in een volgorde te programmeren. Renishaw kan tablethouders specifiek op maat leveren voor de gebruikte monsters. Deze houden de monsters stevig op hun plaats terwijl het systeem elk monster op zijn beurt analyseert.

Toepassingen

Tabletcoatings met RA802

Namaak-medicijnen identificeren

Raman kaarten maken kan chemische beelden met hoge resolutie (1 µm2 per pixel) genereren van complexe materiaalsamenstellingen, zoals tabletten. Met deze afbeeldingen kunt u verschillen bestuderen, niet alleen in chemische componenten maar ook in de microstructuur van de formulering - een belangrijke manier om namaak te identificeren.

Download het artikel

Farmaceutische deeltjesstatistieken met RA802

Medicijnen deformuleren

In dit artikel kijken we naar het omgekeerd engineeren van bestaande medicijnproducten met behulp van Raman afbeeldingen. We verzamelden duizenden Raman spectra over het oppervlak van een monster om de microstructuur van een formulering vast te stellen. Elke pixel bevat alle chemische informatie over dat monsterpunt.

Download het artikel

Houd de focus vast in real
time met LiveTrack

Het RA802 analysesysteem gebruikt de automatische LiveTrack™ focusvolgtechnologie om in real-time nauwkeurige en herhaalbare spectra en topografie te verkrijgen van monsters met grote hoogteverschillen. Creëer verbluffende 3D beelden van ongelijke, gekromde of ruwe oppervlakken zonder dat vooraf scannen nodig is. Bekijk de video om een voorbeeld te zien.

Wilt u meer weten?

Uw plaatselijke vertegenwoordiging helpt u graag als u vragen hebt.
U kunt contact opnemen door een formulier in te vullen of een e-mail te sturen.

Contact met ons

Ontvang ons laatste nieuws

Blijf op de hoogte met ons laatste nieuws over bijvoorbeeld webinars, praktijktoepassingen en productintroducties direct in uw inbox aangeleverd.

Inschrijven

Downloaden: RA802 farmaceutisch analysesysteem

Specificaties

Parameter

Waarde

Lasergolflengte

785 nm

Laservermogen: > 150 mW op monster. Met innovatieve StreamLine technologie kan hoger laservermogen gebruikt worden zonder schade aan monster

Spectraal bereik100 cm-1 tot 3250 cm-1
Spectrale verstrooiing2 cm-1 pixel-1
Minimale pixelgrootte op afbeelding1 µm
GezichtsveldMacro ~21 mm × 16 mm (zoomen mogelijk)
Micro ~ 330 µm × 250 µm (zoomen mogelijk)
ScherpstellenMacro – Handmatig of voorgedefinieerd
Micro – Automatisch (LiveTrack) of handmatig
Snelheid gegevensopnameMeer dan 1500 spectra/s
Maximale monstergrootte~ (110 mm × 90 mm × 25 mm) – geschikt voor 96-wells plaat
Vermogen, voltage100 – 240 V wisselspanning ± 10%, 50/60Hz, maximaal 100 W
Afmetingen720 mm (B) × 502 mm (H) × 535 mm (D)
Massa (exclusief computer)54 kg
LaserklasseKlasse 1 laserproduct volgens IEC60825-1. Met CE-markering
SoftwareRenishaw WiRE software met CFR21 deel 11 functionaliteitsdatabase, deeltjesstatistieken en rapportagefunctie
StandaardenIngebouwde referentiestandaarden en automatische prestatiekwalificatie
KwalificatieVolledig IQ/OQ/PQ