Navigatie overslaan

QuickLoad™ railsysteem

Vergroot de capaciteit, bespaar tijd en verbeter de nauwkeurigheid met het Renishaw QuickLoad™ systeem.

Introductie van het QuickLoad railsysteem

Geïnspireerd vanuit onze QuickLoad Corner (QLC) reeks voor visionsystemen heeft Renishaw het QuickLoad railsysteem ontworpen voor gebruik bij CMM-toepassingen. Het QuickLoad railsysteem maakt hogere snelheden en meer flexibiliteit mogelijk, met behoud van de herhaalbaarheid en reproduceerbaarheid bij het invoeren en plaatsen van voetplaten op een CMM. Het QuickLoad railsysteem maximaliseert uw mogelijkheden om producten vlot te inspecteren en vrij te geven.

Snel, effectief en nauwkeurig

Het QuickLoad railsysteem is snel, gemakkelijk en herhaalbaar. Gebruikers kunnen op meerdere platen producten opstellen voor inspectie en ze aan de rail plaatsen om de capaciteit te maximaliseren. Vanwege het eenvoudige gebruik is extra training niet nodig, dus u kunt ermee aan de slag zonder uw inspectieproces te verstoren.

De speciaal ontworpen QuickLoad voetplaten passen aan beide zijden van de QuickLoad rail, met behulp van snelspanmagneten en paspennen. Dit ontwerp garandeert dat de platen geplaatst en vastgehouden worden voor maximale capaciteit en ongeëvenaarde herhaalbaarheid.

Flexibel en toch robuust

Het veelzijdige QuickLoad railsysteem biedt flexibiliteit bij het opstellen van uw producten voor metingen en een robuuste oplossing voor werkopspanningen.

Het ontwerp van de rail maximaliseert het beschikbare meetvolume op uw CMM. De rail kan geplaatst en vastgezet worden op het graniet van de CMM (links, rechts of in het midden) of op een bestaande modulaire basisplaat. Zo zijn meerdere platen en configuraties toe te passen, die gebruik maken van één zijde of beide zijden van de QuickLoad rail.

Toonaangevende kwaliteit

Bij gebruik van de uitgebreide selectie gemerkte modulaire opspanelementen en de FixtureBuilder software van Renishaw kan de gebruiker dankzij de letters en cijfers op de platen producten steeds weer op dezelfde manier opstellen.

Het QuickLoad railsysteem werkt met de toonaangevende Renishaw QuickLoad voetplaten van aluminium met een NiTuff® hardanodiseerlaag. Deze zijn verkrijgbaar met M6 schroefdraad en op aanvraag met M4, M8 of 1/4-20 draad. Er zijn diverse sets leverbaar die de mogelijkheid bieden om meerdere plaatmaten en configuraties te combineren voor een werkelijk flexibele aanpak.

 

Volgende stappen

Bezoek de Renishaw webshop of neem vandaag nog contact op met uw plaatselijke Renishaw verkoopteam om uw QuickLoad railsysteem te bestellen en uw inspecties efficiënter te maken.

Downloaden

QuickLoad™ rail toepassingen