Navigatie overslaan

Opspansystemen voor metingen

Renishaw biedt een reeks van modulaire en op maat gemaakte opspanelementen en software voor gebruik op coördinatenmeetmachines (CMM's), Equator™ meetsystemen en visionsystemen.

Perfectioneer uw inspectieproces

Ontdek hoe Renishaw opspansystemen voor metingen het instellen van uw inspectieproces gemakkelijk, herhaalbaar en snel maken.

Welke opspanoplossing is voor u het meest geschikt?

De Renishaw opspansystemen kunnen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen.

Of u nu producten inspecteert voor vliegtuigen, auto's, elektronica, andere industrie of medische toepassingen, Renishaw opspansystemen bieden een complete oplossing voor uw opspanvragen en helpen mee uw meetproces te verbeteren.

Waarom Renishaw opspansystemen voor metingen kiezen?

Renishaw biedt een reeks van modulaire en op maat gemaakte opspanelementen en software voor gebruik op coördinatenmeetmachines (CMM's), Equator™ meetsystemen en visionsystemen. Renishaw opspansystemen bieden een oplossing die gemakkelijk te configureren is:

  • Alle elementen zet u handmatig vast; speciaal gereedschap is niet nodig.
  • De voetplaten zijn gemerkt met letters en cijfers, zodat u opspanningen kunt documenteren en snel en nauwkeurig kunt herhalen.

De serie heeft een ruime keuze aan voetplaten en elementen, verkrijgbaar in de schroefdraadmaten M4, M6 en M8. Renishaw gaat ook een opspanserie met ¼-20 schroefdraad introduceren, die begin 2019 voor het eerst leverbaar wordt. De serie biedt flexibele mogelijkheden om voor elk product, ongeacht afmetingen, vorm of materiaal, een complete opspanoplossing te creëren. 

Om de productiviteit van de inspectieapparatuur nog verder te verbeteren heeft Renishaw de FixtureBuilder software geïntroduceerd, die helpt bij opspanningen creëren en documenteren en bij offline programmeren.