Navigatie overslaan

Opspansystemen voor metingen

Renishaw biedt een reeks van modulaire en op maat gemaakte opspanelementen en software voor gebruik op coördinatenmeetmachines (CMM's), Equator™ meetsystemen en visionsystemen.

Kies uw toepassingsgebied

De Renishaw opspansystemen kunnen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen.

Of u nu producten inspecteert voor vliegtuigen, auto's, elektronica, andere industrie of medische toepassingen, Renishaw opspansystemen bieden een complete oplossing voor uw opspanvragen en helpen mee uw inspectieprocessen te verbeteren.

Waarom Renishaw opspansystemen voor metingen kiezen?

Een grote reeks flexibele oplossingen

Het uitgebreide programma modulaire opspancomponenten en maatwerkmogelijkheden van Renishaw biedt oplossingen voor een variëteit aan toepassingen en voor producten van vrijwel elke grootte, vorm of materiaalsoort. Voetplaten en componenten zijn standaard leverbaar met metrische M4, M6 of M8 schroefdraad of met 1/4-20 draad.

Snel, nauwkeurig en herhaalbaar

Alle elementen zet u handmatig vast; speciaal gereedschap is niet nodig. Opspanningen kunnen gedocumenteerd en nauwkeurig herhaald worden dankzij de markeringen met letters en cijfers op onze voetplaten.

Ongeëvenaarde duurzaamheid, slijtvastheid en kwaliteit

Onze warmtebehandelde stalen componenten en voetplaten met NiTuff® hardanodiseerlaag hebben gladde en krasbestendige oppervlakken.

Verhoogde productiviteit tijdens productinspecties

De Renishaw FixtureBuilder software helpt gebruikers om opspanningen te creëren en te documenteren, en assisteert bij offline programmeren.

Downloaden