Navigatie overslaan

Opspansystemen voor CMM's

De Renishaw opspansystemen voor CMM's kunnen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen voor uw producten.

Opspansystemen voor CMM's

De serie Renishaw opspansystemen voor CMM's biedt een ruime keuze aan voetplaten in standaardmaten en een groot aantal componenten met M4, M6 of M8 schroefdraad fittingen. Of u nu producten inspecteert voor vliegtuigen, auto's, elektronica, andere industrie of medische toepassingen, Renishaw zorgt voor een complete opspanoplossing voor elk product, ongeacht zijn afmetingen, vorm of materiaal.

Opspanningen zijn zeer snel samen te stellen, waardoor de capaciteit toeneemt en het inspecteren niet vertraagd wordt. Elke opspanplaat heeft een raster met letters en cijfers en elk element is voorzien van een duidelijk artikelnummer, zodat de opspanning gemakkelijk te documenteren is. Zo kan de opspanning snel en nauwkeurig opnieuw opgebouwd worden voor latere inspecties. Dat is vooral handig wanneer u één set voor meerdere doeleinden gebruikt of als meerdere mensen opspanningen maken. Beschikken over identieke opspanningen is belangrijk voor de reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van inspecties, want anders hebt u variaties in het proces.

Opspansets voor CMM's

De Renishaw opspansystemen voor CMM's zijn verkrijgbaar in diverse sets, waar u naar wens extra elementen bij kunt aanschaffen. Een set bestaat uit een voetplaat en een uitgebreide set elementen. Welke set u nodig hebt hangt af van het type product dat u gaat opspannen. Renishaw biedt twee soorten sets:

  • Sets met klemmen
  • Sets met magneten en klemmen (de magneten zijn voor het opspannen van stalen producten)

Download voor meer informatie de technische specificatie: Opspansystemen voor CMM's of neem contact op met Renishaw Benelux.

Voetplaten

Voetplaten zijn verkrijgbaar in maten tot 1500 mm x 3000 mm. Ze zijn gemaakt van gegoten aluminium met een NiTuff® hardanodiseerlaag tegen slijtage en krassen. U kunt de plaat op uw machine bevestigen met Renishaw plaatklemmen (bij alle platen tot 600 x 600 mm wordt een set plaatklemmen meegeleverd).

Opspanelementen

De opspanelementen zijn gemakkelijk aan te passen en houden de producten stevig vast met niet meer kracht dan nodig is, om schade of vervorming te voorkomen. Het grote aantal leverbare onderdelen biedt flexibiliteit bij het maken van een opspanning, zodat de inspectietaster altijd goed toegang heeft.

Niet gezien wat u zoekt?

Opspanningen op maat kunnen ontwikkeld worden door het eigen ontwerpteam van Renishaw. Vul een aanvraagformulier voor maatwerk in of neem contact met ons op via de "Volgende stappen"-links.

Downloaden

CMM toepassingen

We bieden ook een uitgebreide serie meettastersystemen voor CMM's en styli.