Navigatie overslaan

Opspansystemen op maat

Indien het Renishaw standaardprogramma van modulaire opspanningen niet aan uw wensen tegemoetkomt, dan kunnen we een opspansysteem op maat ontwerpen en creëren voor uw CMM, visionsysteem of Equator™ meetsysteem.

Twee opspansystemen op maat zijn nooit hetzelfde

Daarom werkt ons speciale team van ontwerptechnici samen met u aan het creëren van een opspanoplossing op maat die specifiek past bij uw vraag.

De technici van Renishaw kunnen voor uw inspectie- en meetsystemen een custom made opspanoplossing ontwikkelen, van ontwerp tot realisatie. Opspansystemen op maat worden in allerlei sectoren gebruikt, van luchtvaart tot automotive en van medisch tot precisieproductie.

Om de beste oplossing te verkrijgen, worden van de specifieke functies alle aspecten onder de loep genomen, zoals:

  • Hoe vaak een product gemeten wordt
  • De materiaalsoort, grootte en vorm van de producten
  • Afmetingen en toleranties van de producten
  • Nulpunt of oriëntatie per product
  • Gewicht en grootte van het opspansysteem

Ook kunt u foto's, producten, afdrukken of CAD-bestanden naar onze technici sturen om mee te werken. Vul hieronder een aanvraagformulier voor opspanningen op maat in, of neem contact op met Renishaw Benelux om de opspanning die u nodig hebt nader te bespreken.


Ons ontwerpteam kan u ook helpen bij het ontwerpen van een productinvoersysteem op maat voor uw specifieke wensen. Renishaw invoersystemen zijn de perfecte oplossing voor een productiematig gebruikte CMM of waar zware en moeilijk te plaatsen componenten worden geïnspecteerd.

Aangepaste toepassingen