Navigatie overslaan

OMP40-2 taster met optische transmissie

Om producten te inspecteren en bewerkingen in te stellen op kleine tot middelgrote bewerkingscentra en kleine multi-tasking machines.

Flexibele meettasteroplossing.

Betrouwbare gemoduleerde optische transmissie.

Uitstekende resultaten met minder uitval en hogere winst

Ultracompacte meettaster

De OMP40-2 is een ultracompacte 3D schakelende meettaster met optische signaaloverdracht. De OMP40-2 wordt ingezet om werkstukopspanningen te inspecteren op kleine tot middelgrote bewerkingscentra en op het toenemende aantal sneldraaiende machines met een kleine HSK- of conische opname.

Doordat de taster met alle Renishaw optische ontvangers compatibel is, kunnen gebruikers hun bestaande installaties upgraden.

Kenmerken en voordelen

  • Beproefde kinematische constructie.
  • Buitengewone weerstand tegen lichtinterferentie dankzij gemoduleerde overdracht.
  • Overdrachtsbereik over 360°.
  • Ultracompact ontwerp.
  • 1 μm 2σ herhaalbaarheid.

Vroeger kon het 1,5 uur duren om een werkstuk op te spannen voor 4,5 uur bewerking. Dat was echt niet meer acceptabel. Nu doen we dezelfde opspanning in 10 minuten. Dat levert dus direct 1 uur en 20 minuten extra tijd om te verspanen, en daar verdienen we aan.

Sewtec Automation

OMP40-2 in actie

Ontdek meer

Gebruikersdocumentatie OMP40-2

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.

Afbeeldingen OMP40-2

Interface

Bijpassende interfaces en transmissie-units – OMI‑2, OMI‑2C, OMI‑2T, OSI met OMM‑2.

Modulair systeem

OMP40M Maakt inspectie mogelijk van normaal gesproken ontoegankelijke vormen.

Trigger Logic app

De Trigger Logic™ app vereenvoudigt het proces waarmee een Renishaw taster voor een bewerkingsmachine wordt geconfigureerd. De app biedt de gebruiker een vereenvoudigde methode voor het bekijken, configureren en veranderen van de instellingen van zijn Renishaw taster. De app is ook met radiotasters te gebruiken voor het koppelen van tasters.

De app downloaden:

Google afspeelicoon Appstore icoon

Trigger logic app