Navigatie overslaan

Nieuws over additieve productie en vacuümgieten

Het laatste nieuws van Renishaw, praktijkcases en technische artikelen over additieve productie, met de technologie van lasersmelten, vacuümgieten en spuitgieten.

Recentste artikelen

 • 3D metaalprinten verlegt de grenzen in Moto2™ met uitdagende innovaties

  TransFIORmers motorcycle side profile In de dynamische wereld van de MotoGP™ motorraces hebben technische verbeteringen veel effect. Het races winnende team TransFIORmers zet de hypermoderne additieve productietechniek (3D metaalprinten) in voor een onconventionele voorwielophanging die een aanzienlijke voorsprong op de tegenstanders geeft. Deze motor is te bezichtigen op onze stand (159) tijdens de Metavak 2018!

 • Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit

  The galvanometer block additively manufactured using four lasers on the RenAM 500Q over a period of 19 hours Verbreed uw mogelijkheden voor additive manufacturing met multi-laserproductiviteit. Twee weten meer dan één als het gaat om creativiteit, maar zijn vier lasers ook beter dan één als het gaat om metal additive manufacturing?

 • Tijd maken voor Holthinrichs Watches

  Holthinrichs Watches ‘Ornament 1’ watch on sketch book Michiel Holthinrichs, de oprichter van Holthinrichs Watches, werkt samen met een Renishaw additive manufacturing solutions centre om kennis op te bouwen over het potentieel van additief produceren (AM) in metaal en om het productieproces van zijn exclusieve horloges met beperkte oplage te versnellen.

 • Race voor innovatie: 3D-geprinte metalen verdelers verbeteren krachtdoorgeleiding op Land Rover BAR

  Land Rover BAR R1 in Bermuda Ontdek hoe het Renishaw-team voor additieve productie innoveerde in racetempo door hydraulische verdelers te maken voor de Land Rover BAR racecatamaran, die meedingt naar de 35e America's Cup.

 • Renishaw EVO project - additieve productie voor industriële toepassing

  Renishaw’s EVO Project machine is being developed for industrial additive manufacturing Met genoegen onthult Renishaw een machine die specifiek ontwikkeld wordt voor industriële productie. Voorlopig aangeduid als 'EVO project' is dit het eerste systeem voor additief produceren dat bij Renishaw zelf ontworpen en geconstrueerd wordt. Het geeft de 40-jarige ervaring weer die het bedrijf heeft in de levering van hoogwaardige apparatuur aan veeleisende industrieën wereldwijd.

Alle artikelen