Navigatie overslaan

MODUS™ reporter

De standaard MODUS Reporter biedt traditionele rapporten, terwijl de stand-alone MODUS CHART applicatie inspectierapporten met afbeeldingen in kleur levert met behulp van het CAD-model of een representatie van de component. Voor verdere analyse zijn de inspectieresultaten te exporteren in een groot aantal formaten.

Kenmerken van MODUS™ Reporter

Heldere, bondige grafische rapportage

Met naar eigen keuze te configureren kopregels, labels, teksten en afbeeldingen.

Inspectie van meerdere producten:

In één rapport kan de historie staan van een hele serie producten, inclusief resultaattabellen en statistieken.

Snel rapporten maken:

Met de wizards die helpen bij de pagina-indeling maakt u snel nieuwe rapporten, al dan niet op basis van een bestaande indeling.

Flexibele uitwisseling van inspectiegegevens:

Voor gebruik in andere toepassingen zijn de resultaten te exporteren in een groot aantal formaten, waaronder Excel (CSV), ASCII-tekst, DMIS, op internet afgestemde XML of direct naar een Microsoft® SQL database.

Statistische analyse:

Gebruikers van het bekende Q-DAS SPC pakket worden volledig ondersteund met een eenvoudige zelf te configureren bedieningsinterface, van waaruit studies van type 1 en 2 zijn te starten.

MODUS™ CHART

Een stand-alone applicatie voor MODUS metrologiesoftware met uitgebreide grafische rapportage. MODUS CHART geeft grafische informatie weer op de werkelijke plaats op het product, met behulp van QIF XML-bestanden en het CAD-model van het product.