Navigatie overslaan

Missie van het bedrijf

Onze doelstelling is om oplossingen en systemen te ontwerpen, ontwikkelen en leveren, die ongeëvenaarde precisie, controle en betrouwbaarheid bieden in zeer nauwkeurige metingen en gezondheidszorg.

Bij het nastreven van deze doelstelling gaan we door met toonaangevend te zijn in precisietechnologie: een onverzadigbare innovator, een vertrouwde partner, een inspirerende werkgever en een verantwoordelijk bedrijf.

Bij Renishaw zijn we al bijna 50 jaar bezig om verandering tot stand te brengen. Onze unieke mix van wetenschappelijk pionieren en producten innoveren helpt klanten om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is. Van transport tot landbouw en elektronica tot gezondheidszorg vormt onze baanbrekende technologie productprestaties om, met effect op miljarden levens over de hele wereld.

Wij werken nauw samen met onze klanten om complexe uitdagingen op te lossen en producten en processen te verbeteren. Dat we ontwrichtend denken en uitmuntend produceren helpt klanten aan meer innovatie, hogere kwaliteit, grotere capaciteit en betere efficiëntie.

Wij onderbouwen dit met investeringen voor de lange termijn in mensen, innovatie en infrastructuur. Dit voedt een krachtige stroom van meettechnologie en productietechnieken die de ontwikkeling van allerlei producten vooruit helpen en knellende problemen in de wereld aanpakken.

Dankzij de samenwerking van onze ruim 4.400 werknemers zijn we een bloeiend bedrijf. Zij komen met frisse ideeën, werken onvermoeibaar nauwgezet en zijn bezeten van kwaliteit in elk aspect van hun werk. Hun honger naar innovatie en toewijding aan voortdurende verbetering vormen de drijfveer, vastberadenheid en energie waardoor we vooruit blijven gaan, elke dag.