Navigatie overslaan

Missie van het bedrijf

Ons doel is het leveren van vooruitstrevende technologie door het aanmoedigen van innovatie om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Renishaw ontwerpt, vervaardigt en levert meetsystemen van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, die het de klanten wereldwijd mogelijk maken om dimensies te meten volgens herleidbare normen.

Onze aangeboden producten verhogen de kwaliteit en de productiviteit, en wij streven naar totale klanttevredenheid door een superieure service. Ons doel is het leveren van vooruitstrevende technologie door het aanmoedigen van innovatie om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Wij zetten ons in voor een voortdurende groei door continu te investeren in productontwikkeling en productiemethoden.

Renishaw wenst, zowel collectief als individueel, gezien te worden als leider die een bijdrage levert op ons werkterrein en aan onze maatschappij. Wij willen onze doelen bereiken op een zorgzame, open en eerlijke manier. Renishaw is een milieubewust bedrijf en voelt zich als bedrijf hier ook voor verantwoordelijk Wij streven ernaar om met al onze werkzaamheden het milieu zo min mogelijk te schaden.