Navigatie overslaan

Opspantafels voor metingen

Renishaw opspantafels zijn geschikt voor elke draagbare CMM en systemen met wit licht of laser. Onze opspantafels voor metingen geven u de vrijheid van gemakkelijk verplaatsen binnen uw werkplaats of meetinspectiegebied.

Renishaw opspantafels

Beweeg vrij in uw werkruimte met onze reeks opspantafels voor metingen, die de flexibiliteit bieden om draagbare CMM's te monteren.

Ontworpen om aan uw behoefte te voldoen

De modulaire constructie van de Renishaw meettafels geeft de flexibiliteit om draagbare CMM's te monteren. Verbeter uw inspectieproces met onze meettafels, leverbaar in drie standaardmaten. Ontdek de vele voordelen van vrije gebiedskeuze voor werkplaats en inspectie.

Hoe bestelt u?

Bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als met onze 24/7 Online store. Koop online en profiteer van snelle levering van onze opspantafels voor metingen.

Online kopen

Stabiliteit

De voetplaat voor opspanningen is op het meettafelframe vastgezet via montagegaten, wat bijdraagt aan de stabiliteit en stevigheid van de tafel. Dit maakt het voor gebruikers ook mogelijk om zware producten op de tafel te bevestigen zonder dat de voetplaat doorbuigt of vervormt.

Mobiliteit

Elke tafel is voorzien van vier zwenkwielen die speciaal ontworpen zijn voor gemakkelijk bewegen en precies positioneren. Elk zwenkwiel heeft een verlengde steunvoet die de tafel stabiliteit geeft en de mogelijkheid tot horizontaal stellen op ongelijke oppervlakken.

Flexibiliteit

Als u grote zware producten inspecteert, dan sluit onze M8-reeks hier perfect op aan met platen die 15 mm of 30 mm ruimte tussen de draadgaten hebben. Onze M6-reeks, met de draadgaten op 12,5 mm of 25 mm van elkaar, biedt extra flexibiliteit en plaatsingsmogelijkheden voor producten.

Herhaalbaarheid

De opspanplaten zijn precisie-geslepen en hard geanodiseerd om ze bestand tegen krassen en duurzamer te maken. Alle platen worden geleverd met alfanumerieke markeringen, zodat elke opspanning goed gedocumenteerd kan worden.

Opspanelementen

Span uw producten op met behulp van losse of tot een set behorende opspanelementen. Renishaw ontwerpt en construeert voortdurend innovatieve nieuwe elementen die u helpen uw producten zo efficiënt mogelijk op te spannen.

Geen stilstand

Onze meettafels worden geheel gemonteerd geleverd; alleen maar uitpakken en u kunt gaan meten.

Opspantafel voor metingen met grille van een auto

Reeks van opspantafels voor metingen

Wij hebben onze drie meest gekochte tafelmaten gestandaardiseerd om deze voordelig en sneller te kunnen leveren. Deze standaardmaten dekken de meeste toepassingen en productgroottes. Verder kunt u de universele adapterplaat R-PAACU aanschaffen, al dan niet met steunen voor een monitor of laptop.

Opspantafels voor metingen kunnen op aanvraag volledig op maat gemaakt worden. De opties zijn onder meer: aanpassing van lengte, breedte, hoogte en gatpatronen, planken of laden toevoegen, en de plaat zwart anodiseren voor lichtgevoelige toepassingen. Neem voor meer informatie contact op met uw plaatselijke vertegenwoordiger of vul het aanvraagformulier voor maatwerk hieronder in.

Bedenk dat onze modulaire en op maat gemaakte opspansystemen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces kunnen verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen. Renishaw opspansystemen kunnen een complete oplossing voor uw opspankwesties bieden.

Waarom Renishaw opspantafels?

Onze opspantafels voor metingen zijn ontworpen om flexibiliteit aan uw inspectieproces toe te voegen. Gebruik onze modulaire reeks om zware producten op te spannen en ze te inspecteren met uw draagbare CMM. De tafels zijn voorzien van speciaal ontworpen zwenkwielen voor gemakkelijk en veilig bewegen en precies positioneren.

Online kopen

Niet gevonden wat u nodig hebt? Probeer maatwerk

Opspantafels op maat en opspanningen op maat voor CMM's, vision en de Equator™ kunnen worden ontworpen en gecreëerd door het eigen ontwerpteam van Renishaw. Of u nu de capaciteit wilt verhogen door meerdere producten tegelijk te meten of vormen hebt die moeilijk te bereiken zijn, wij kunnen u een oplossing op maat leveren. Vul gewoon het aanvraagformulier voor maatwerk in.

Andere hulpbronnen

Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam

Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor meer informatie en een gesprek met een expert.