Navigatie overslaan

Metalen additive manufacturing systeem (3D printen)

De Renishaw systemen voor additive manufacturing in metaal gebruiken de technologie van laagjes metaalpoeder samenstellen om rechtstreeks vanuit digitale CAD-bestanden complexe componenten te bouwen.

Voordelen van additief produceren

  • Producten met lager gewicht - er is alleen materiaal waar dit nodig is voor optimale productgeometrie
  • Snelle ontwerpiteraties
  • Producten op maat of naar eigen wensen
  • Meerdere producten combineren
  • Lagere gereedschapkosten
  • Complexe geometrie bouwen, zoals dunne wanden, rasters en inwendige vormen
  • Grotere ontwerpvrijheid - beperkingen van traditionele ontwerpregels gelden hier niet

inertegas atmosfeer

Toonaangevende inerte atmosfeer en minimaal gasverbruik

De toonaangevende inerte atmosfeergeneratie van Renishaw creëert eerst een vacuüm en vult dat daarna met zeer puur argongas. Deze methode zorgt voor een hoogwaardige productie omgeving evenals minimaal argongebruik voor atmosfeergeneratie. Het is geschikt voor alle gekwalificeerde metalen zoals titanium en aluminium.

Het gasverbruik wordt verder geminimaliseerd door een volledig afgedichte gelaste kamer die bovendien robuust is.

Open materiaal parameters.

Renishaw hanteert een open-parameterethos, zodat onze klanten de vrijheid hebben hun machine-instellingen te optimaliseren voor het te verwerken materiaal en hun specifieke geometrie.

Veilige hantering van het poeder

Alle Renishaw AM systemen profiteren van ons gepatenteerde SafeChange™ filter en de poederhantering via de handschoenenkast, waardoor de gebruiker maar minimaal contact hoeft te hebben met materialen en procesemissies. Onze industriële productiesystemen bieden verder geautomatiseerde poederzeven en -recirculatie.

Financiële opties

De eigen financiële opties van Renishaw zijn eenvoudig en scherp geprijsd, zodat u de best passende oplossing voor uw bedrijf kunt kiezen.

Meer informatie

Vaste maandelijkse lasten die afgestemd zijn op uw cashflow.

Een overeenkomst met Renishaw op basis van huurkoop / capital lease biedt alle voordelen van eigenaarschap zonder het beginkapitaal uit te geven. Na een aanbetaling betaalt u reguliere termijnen waarin afbetaling, rente en onderhoud opgenomen zijn.

Operating lease voor additieve productiesystemen

Lage maandlasten, geen zorgen over beschikbaarheid en de optie tot aankoop aan het einde van de overeenkomst. Operating lease geeft u maximale flexibiliteit.

Meer informatie