Navigatie overslaan

Raman producten

Wetenschappers en technici kiezen Renishaw als hun partner, vanwege de hoogwaardige producten en innovatieve technologieën die de beste resultaten genereren. Verken onze reeks instrumenten en selecteer de beste Raman spectrometer voor uw analysevraag.

Raman instrumenten

Gegevens van de inVia analyseren

inVia™ confocale Raman microscoop

Onze inVia Raman onderzoeksmicroscopen zijn ruim twee decennia lang doorontwikkeld en verfijnd, en leveren de beste gegevens in de kortste tijd. Ontdek hoe de inVia microscoop te configureren is voor zelfs de meest veeleisende Raman metingen.

inVia Raman microscoop

Gegevens verzamelen met de inLux SEM Raman interface

inLux™ SEM Raman interface

De inLux™ SEM Raman interface brengt hoogwaardige Raman functionaliteit naar uw SEM-kamer. U kunt nu Raman spectra verzamelen die beelden in 2D en 3D kunnen leveren terwijl tegelijkertijd beelden worden gemaakt in SEM.

inLux interface

Virsa Raman analysesysteem met taster

Virsa™ Raman analyser

De Virsa Raman analyser is een vervoerbaar systeem met via glasvezel gekoppelde sondes. Het is geschikt voor zowel microscopische als grootschalige Raman analyses. De Virsa analyser levert de kracht van onderzoeks-Raman aan grote of niet verplaatsbare monsters in situ.

Virsa Raman analyser

Virsa met sonde

Virsa™ Raman analyser voor bioprocessen

De Virsa analyser is perfect geschikt voor het voortdurend bewaken van bioprocessen. Ontdek hoe Raman analyse met een Virsa analyser kan helpen om de PAT-richtlijn voor procesanalytische technologie van de Amerikaanse FDA te volgen.

Virsa™ analyser voor bioprocessen

RA802 farmaceutisch Raman analysesysteem

RA802 farmaceutische analyser

De RA802 farmaceutische analyser is exclusief ontworpen voor de farmaceutische industrie. Het is een Raman spectrometer met een hoge capaciteit die rijke chemische informatie geeft en gemakkelijk te gebruiken is.

RA802 farmaceutische analyser

RA816 biologisch Raman analysesysteem

RA816 biologische analyser

De RA816 biologische analyser is specifiek ontworpen voor biologisch en klinisch gebruik. De analyser kan biochemische veranderingen vaststellen en identificeren die te maken hebben met ontstaan en progressie van ziektes.

RA816 biologische analyser


Webinar: Een Raman spectrometer kiezen

Kom te weten wat een goed Raman instrument is. Onze experts in Raman spectroscopie demonstreren dit met een inVia™ confocale Raman microscoop.

Bekijk nu

 

Aanvullende informatie

Hand die een Raman microscoop bijstelt

Toebehoren

Wij leveren een brede reeks toebehoren, waarmee u uw Raman metingen kunt optimaliseren naar de eisen van uw experimenten.



Toebehoren

Grafeen met Virsa Raman

Software

De Renishaw WiRE™ software stuurt niet alleen onze volledig automatische Raman instrumenten, maar omvat ook krachtige pakketten voor gegevensverwerking en -analyse.

Raman software

Raman afbeelding van scheerschuim

Kerntechnologieën

Onze spectroscopieproducten bevatten vele gepatenteerde innovaties. Ontdek de kerntechnologieën die gebruikt worden in onze Raman systemen.



Kerntechnologieën

Wilt u meer weten?

Onze plaatselijke vertegenwoordigingen helpen u graag met de vragen die u hebt. Hun contactinformatie en contactformulieren vindt u via de link hieronder:


Contact met ons

Ontvang het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met ons laatste nieuws over bijvoorbeeld webinars, praktijktoepassingen en productintroducties direct in uw inbox aangeleverd.




Inschrijven