Navigatie overslaan

Machines, tools & technology for smart production and engineering

22 februari 2017

Van 22-24 maart 2017 vindt in Brussels Expo de derde editie plaats van MTMS-Machineering. Bezoekers uit de metaal- en kunststoffenverwerking, maakindustrie en machinebouw kunnen op deze beurs terecht voor alle technologie en componenten om sneller, beter en goedkoper te produceren. De volledige waardeketen van engineering, productie, supply chain, planning en maintenance, specifiek voor dit type bedrijven, komt aan bod. Vandaar dat de aanwezigheid van Renishaw niet mag ontbreken.

Renishaw presenteert een aantal nieuwe ontwikkelingen in onze range metrologieproducten.

Renishaw retrofit

Met een Renishaw retrofit wordt de machineconstructie behouden, terwijl de kritische elementen van de meettafel een upgrade ondergaan. De allernieuwste meettechnologie toegankelijk voor alle merken, met de zekerheid van wereldwijde service en directe ondersteuning door Renishaw. Tevens levert Renishaw een reeks van modulaire opspanelementen en software voor gebruik op coördinatenmeetmachines (CMM's), Equator meetsystemen en visionsystemen.

Renishaw meettasters

Renishaw meettasters voor CNC-bewerkingsmachines kunnen tot wel 90% van de insteltijden afhalen. Op de Renishaw stand wordt een greep uit de uitgebreide tasterreeks geshowd. Veel ingezette types zijn de Renishaw OMP60 en RMP60. Deze systemen zijn toepasbaar voor gereedschap instellen, gereedschapsbreuk detecteren, producten instellen, controleren tijdens de cyclus en het eerste product inspecteren met automatische correctie van de instellingen.

Laserinterferometer- en Ballbarmeetsystemen

Deze worden ingezet voor het verifiёren, volgen en verbeteren van de statische en dynamische prestaties van CNC-bewerkingsmachines, CMM's en andere bewegende systemen met kritische positionering. De Renishaw XL-80 en QC20-W ballbar zijn veelgebruikte systemen hiervoor en zullen ook op de stand te zien zijn.

Equator™ – the versatile gauge

Een veelzijdig alternatief op de traditionele productspecifieke meetopstellingen; het is gebaseerd op de traditionele vergelijking van gemaakte producten met een referentieproduct, maar dan met een hele hoge herhaalbaarheid! Een nieuwe referentie maken gaat net zo gemakkelijk als een product meten en veranderingen in de thermische omstandigheden op de werkvloer worden meteen gecompenseerd. De Equator kan ingezet worden in fabrieken met grote temperatuurvariaties. Een Equator in werking kan op de stand bezichtigd worden.

De Renishaw stand is te vinden in hal 5, nummer C54. Bezoek onze stand en informeer naar de mogelijkheden.

Klik hier voor een gratis toegangskaart!

Downloads

Meer afbeeldingen, video's en informatie over Renishaw en zijn producten vindt u in ons mediacentrum.