Navigatie overslaan

LP2 modulair tastersysteem

Om producten te inspecteren en bewerkingen in te stellen op draaibanken, bewerkingscentra en CNC-slijpmachines van alle maten.

Hoogwaardige compacte meettasters om te inspecteren en gereedschap in te stellen.

LP2 en LP2H

De LP2 is de standaarduitvoering, terwijl de LP2H een grotere veerkracht heeft zodat langere styli mogelijk zijn en de weerstand tegen machinetrillingen groter is. Van beide tasters zijn DD versies leverbaar met een dubbele diafragma-afdichting, voor zware omstandigheden met allerlei vaste deeltjes in het koelmiddel.

Alle varianten zijn te gebruiken met de modulaire OMP40M en OMP60M optische transmissiesystemen, de RMP40M en RMP60M radiotransmissiesystemen en met inductieve transmissiemodules. Er zijn ook uitvoeringen met bekabeling voor inspecties op slijpmachines.

Kenmerken en voordelen

  • Beproefde kinematische constructie.
  • Interferentie bestendige communicatie via bekabeling.
  • Miniatuurontwerp.
  • Nog beter beschermd tegen omgevingsfactoren.
  • Herhaalbaarheid van 1 to 2 µm 2σ (afhankelijk van de taster).

Oude machines krijgen een langere levensduur, omdat ze nu via de meettaster over intelligentie beschikken en dus kunnen reageren op wat zich voordoet. Nieuwe machines worden nu niet meer binnengelaten zonder meettasters. Wat waar voor je geld betreft, zijn ze tot dusver met stip het beste stukje apparatuur dat we hebben op de nokkenaslijn.

Nissan

LP2 in actie

Relevante video's

Ontdek meer

Gebruikersdocumentatie LP2

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.

Afbeeldingen LP2

Interface

Bijpassende interfaces en transmissie-units – HSI.