Navigatie overslaan

inVia™ Qontor® confocale Raman microscoop

De nieuwe inVia™ Qontor® confocale Raman microscoop

De nieuwe inVia Qontor is Renishaws meest geavanceerde Raman microscoop. De inVia Qontor bevat de nieuwste Renishaw innovatie, de LiveTrack™ focusvolgtechnologie, waarmee gebruikers monsters met een ongelijk, gebogen of ruw oppervlak kunnen analyseren. De optimale focus wordt real-time vastgehouden tijdens het gegevens verzamelen en het video kijken met wit licht. Het tijdrovende handmatig focussen, vooraf scannen en monsters prepareren is daardoor niet meer nodig.

De hypermoderne technologie van de inVia Qontor confocale Raman microscoop verkort de tijdsduur van experimenten en maakt het analyseren van zelfs de meest complexe monsters simpel.

 • Houd uw zicht op het monster scherp terwijl u het met handbediening onderzoekt
 • Raman kaart van ruwe, ongelijke en gebogen oppervlakken
 • Weinig of geen voorbereiding van monsters nodig
 • Bekijk chemische Raman afbeeldingen in 3D en zie zowel de chemie als de topografie
 • Tijdrovend vooraf scannen van het oppervlak is niet nodig
 • Houd de focus vast tijdens dynamische metingen, zoals een monster dat opwarmt of afkoelt, en gedurende zeer langdurige metingen waarbij de omgevingscondities variëren

Centrus: ultrasnel Raman afbeeldingen maken

Centrus is essentieel bij de inzet van geavanceerde Renishaw technologie in de Qontor, en is dus meer dan zomaar een detector. Het ontwerp is van Renishaw, exclusief voor Raman spectroscopie en afbeeldingen maken. Centrus omvat zeer gevoelige detectorchips, met thermo-elektrische koeling voor ultralage ruisniveaus. Hierdoor verkrijgt u optimale resultaten met een uitermate snelle gegevensopname (ruim 1800 spectra s-1).

Overeenstemming

Klasse 3B1 laserproduct (Klasse 1 beschikbaar op aanvraag)

1Zoals gedefinieerd door IEC 60825-1:2014

Bekijk een film

Download meer informatie

 • Brochure: inVia confocal Raman microscope Brochure: inVia confocal Raman microscope [en]

  Renishaw inVia: The world's best selling high-performance Raman microscope

 • Productinformatie: inVia Qontor confocale Raman microscoop Productinformatie: inVia Qontor confocale Raman microscoop [en]

  De inVia™ Qontor® confocale Raman microscoop is een flexibel onderzoeksinstrument met de unieke mogelijkheid om de focus real-time vast te houden. De inVia Qontor behoudt alle functies van de wereldwijd vermaarde Renishaw inVia Reflex™ microscoop en voegt daar een aantal gebruiksmogelijkheden aan toe, waaronder de krachtige LiveTrack™ focusvolgtechnologie. Nu kunt u eenvoudig monsters met een ongelijk, gebogen of ruw oppervlak bestuderen.

 • Product note: Centrus detector Product note: Centrus detector [en]

  At the heart of Renishaw’s Raman systems, Centrus is more than just a detector; it is key to the implementation of advanced Renishaw technologies

Ontdek meer

Recent nieuws

Renishaw LiveTrack™ focusvolgtechnologie wint een prijs

Het wereldwijde technologiebedrijf Renishaw is verheugd een prijs gewonnen te hebben voor zijn real-time LiveTrack focusvolgtechnologie voor afbeeldingen maken met Raman.