Navigatie overslaan

InfiniAM Central

Procesbewaking op afstand voor additieve productiesystemen

InfiniAM Central geeft vrijwel real-time inzicht in de opbouw van uw AM-product en toegang voor analyse van de productenhistorie.

Informatie van systeemsensoren en over de opbouw wordt in grafische vorm weergegeven zodat diepgaande analyse intuïtief mogelijk is.

Belangrijkste voordelen

Huidige toestand

Schermbeeld InfiniAM Central voor webpagina

Via de pagina met de huidige toestand hebben gebruikers zicht op alle faciliteiten binnen hun AM-systeem of -groep. Getoond worden de systeemtoestand (waaronder actief, koelen en wachten), gegevens van het product in opbouw, de voortgang per laag, het poederniveau en systeemmeldingen.

Productiviteit

Schermbeeld InfiniAM Central voor website - productiviteit

De pagina over productiviteit geeft de gebruikstijden van elk AM-systeem weer; dit zijn de tijden voor actie, stilstand en koelen. Zo kunnen gebruikers die letten op de Overall Equipment Efficiency (OEE) zien waar zich kansen voordoen om de productie-efficiëntie te verbeteren.

Gegevensanalyse

Schermbeeld gegevensanalyse van InfiniAM Central voor de website

Met de pagina voor gegevensanalyse kunnen gebruikers live informatie bekijken van hun AM-systeem in de productielijn. Individuele sensoren hebben gedefinieerde drempels, limieten of setpoints, en bieden een gedetailleerd visueel inzicht in de werking van het AM-systeem. Na de opbouw zijn rapporten te genereren die de details samenvatten van de gebeurtenissen tijdens het bouwen.

Beveiliging

Schermbeeld administrator van InfiniAM Central voor website

Op de pagina voor de administrator kunnen administrators alle gebruikersrechten beheren. Het systeem is te integreren met de netwerklogins van uw bedrijf, dankzij compatibiliteit met het Lightweight Directory Access Protocol (LDAP).

Mobiel berichten ontvangen via de app

Afbeelding van InfiniAM Central app in gebruik

De app van InfiniAM Central is beschikbaar voor iOS en Android en geeft pushberichten over systeemmeldingen, de huidige toestand en bouwgegevens van dat moment waaronder poederniveau, bouwvoortgang per laag en gebeurtenishistorie. Systemen kunnen op afstand bewaakt en berichten* vrijwel real-time** verstuurd worden.
* Voor pushberichten is het noodzakelijk dat enige informatie doorgegeven wordt via Renishaw servers om berichten te kunnen versturen via Apple Notification Service of Google Firebase Service.
**Feitelijke tijd hangt af van netwerksnelheden en mobiele connectiviteit.

Download

  • Brochure:  InfiniAM Central Brochure: InfiniAM Central [en]

    InfiniAM Central is Renishaw’s process monitoring software solution. It enables live process monitoring and build data recording for your Renishaw AM systems. Build data forms an essential part of a quality management system to ensure consistent and repeatable AM production.

    [1.1MB]