Navigatie overslaan

Hoe het Primo™ systeem werkt

‘Pay-as-you-go’ meettasters op machines met Primo Credit Tokens

Het Primo meettastersysteem voor bewerkingsmachines maakt gebruik van een uniek ‘pay-as-you-go’ model. In plaats van langlopende contracten of verplichtingen koopt en activeert u een Credit Token van 6 maanden, waarmee u in die periode onbeperkt uw Primo systeem kunt gebruiken.

Na afloop van de geldigheid verlengt u het gebruik van het systeem met zes maanden door gewoon nog een Credit Token te kopen. Een nieuwe Credit Token kan op elk tijdstip toegevoegd worden en wordt bij de eventueel nog resterende periode opgeteld. Deze innovatieve benadering van tastertechnologie voor bewerkingsmachines levert nieuwe gebruikers een aantal voordelen op:

  • Lage kosten vooraf
  • Korte terugverdientijd
  • Dekking bij onverhoedse schade met Primo Total Protect

Het Primo systeem maakt de hoogwaardige mogelijkheden van tastermetingen betaalbaar, zelfs op machines van lagere prijsklassen.

Ontdek meer over de Primo Credit Token.

GoProbe software en GoProbe trainingset voor gebruiksgemak

We hebben er ook voor gezorgd dat het Primo systeem gemakkelijk te hanteren is voor wie voor de eerste keer meettasters op machines gebruikt. Bij elk Primo systeem is de unieke GoProbe software inbegrepen, een eenvoudige 'alles-in-een' oplossing voor producten en gereedschap instellen met commando's van één regel. De GoProbe trainingsset is een uitgebreid zelfstudiepakket dat u helpt bij het programmeren met de GoProbe software van vele verschillende acties, zoals:

  • Vaststellen of het systeem gereed is voor gebruik
  • Producten instellen
  • Gereedschappen instellen
  • Productvormen meten en inspecteren

Een reeks van leermiddelen en -modules leidt u door alles wat u moet weten om het maximale uit uw Primo systeem te halen.

Verder is er een GoProbe app beschikbaar voor uw smartphone. Met de interactieve app kiest u gewoon de maten en variabelen van uw product om een commandoregel te genereren.

Ontdek meer over GoProbe.

Primo Total Protect voor gemoedsrust

Primo Total Protect (PTP) is geldig voor de duur van een 6-Month Credit Token vanaf de registratie daarvan op de website van Renishaw, en biedt dekking tegen onverhoedse productschade. Raakt een hardware-onderdeel van het systeem beschadigd, dan vervangt Renishaw het onmiddellijk kosteloos. Primo Total Protect is alweer een innovatie van Renishaw die u gemoedsrust geeft, zodat u zich kunt concentreren op de beheersing van uw proces en kosten.

Ontdek meer over Primo Total Protect.