Navigatie overslaan

Ondersteuning voor FixtureBuilder software

Onze 3D modelleersoftware wordt gebruikt om opspanningen te creëren. Leren hoe FixtureBuilder te gebruiken was nog nooit zo gemakkelijk als met onze stapsgewijze trainingvideo's en ondersteuning.

FixtureBuilder gratis uitproberen

Renishaw biedt klanten momenteel een verrassende gelegenheid om de nieuwe FixtureBuilder software uit te proberen. Deze innovatieve software is ontworpen om het ontwerp- en bouwproces van opspanningen te stroomlijnen.

In aanmerking voor dit aanbod komen klanten die bestellingen plaatsen voor meettafels of opspanset B of C, of bestellen boven een bepaalde waarde. Uw plaatselijke leverancier kan u vertellen of u in aanmerking komt.

Dit aanbod laat klanten niet alleen het gemak en de efficiëntie van FixtureBuilder ervaren, maar biedt hun ook de gelegenheid om hun meetprocessen te verbeteren en productiviteit te verhogen.

Software downloaden

Met een inschrijving voor 12 maanden of 30 dagen uitproberen start u door FixtureBuilder te downloaden.

Verkrijg toegang tot een brede reeks voorzieningen die uw werkwijze vereenvoudigen en u tijd besparen.

FixtureBuilder downloaden en installeren was nog nooit zo gemakkelijk.

Download en activeer FixtureBuilder

Grafische iconen FixtureBuilder 8.1

1. Ontvang uw inschrijving

2. Installeer FixtureBuilder 8.1

3. Vul uw activeringscode in

4. Start met producten opspannen

Hoe u FixtureBuilder installeert

Bekijk onze trainingvideo hieronder over het installeren van onze software.

Training in FixtureBuilder

Zie onze serie trainingvideo's hieronder voor stapsgewijze begeleiding door een van onze opspanexperts. De trainingvideo's leggen de gebruiksvriendelijke hoofdfuncties uit.

Bedenk dat onze modulaire en op maat gemaakte opspansystemen de capaciteit, reproduceerbaarheid en nauwkeurigheid van uw inspectieproces kunnen verbeteren met snelle en herhaalbare opspanningen. Renishaw opspansystemen kunnen een complete oplossing voor uw opspankwesties bieden.

Meer leren en ondersteuning

Wilt u uw kennis van FixtureBuilder uitbreiden? Ons team van opspanexperts is er om u van training en ondersteuning te voorzien. Neem even contact met ons op, en we plannen een handige tijd om u te helpen.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Kun je licenties overzetten naar een andere pc?

Om een licentie over te zetten naar een andere pc zorgt u er eerst voor dat u online bent. Start dan de tool licentiebeheer op de bestaande pc. Selecteer licenties verwijderen, klik op volgende, antwoord ja op de vragen (en sla het bestand op). Dan opent u de tool licentiebeheer op de nieuwe pc en kiest u een softwarelicentie activeren. Voer uw serienummer en codewoord in om de licentie te activeren.

Hoe kom ik aan een CAD-model van een product?

1) Open FixtureBuilder.

2) Sleep het juiste product naar het veld van FixtureBuilder.

3) Klik op product exporteren.

4) Selecteer het gewenste formaat, geef het bestand een andere naam en klik op opslaan.

Kan ik een component op maat maken?

Daarvoor hebt u extra toegang en training nodig. Stuur een e-mail naar FixtureBuilderondersteuning@renishaw.nl en dan helpen wij u verder.

Wat is de modus ‘grote assemblage’?

De modus ‘grote assemblage’ is een view-only modus (u kunt de vorm niet bewerken), die lichter is en dus sneller wanneer u grote bestanden zoals samenstellingen bekijkt. De standaardinstelling is 5000 onderdelen, maar dat kunt u afzetten of aanpassen via het menu opties.

Andere hulpbronnen

Neem vandaag nog contact op met ons verkoopteam

Neem contact op met uw plaatselijke leverancier voor meer informatie en een gesprek met een expert.