Navigatie overslaan

Doe mee in een casestudie van Renishaw

Casestudies zijn een prima manier om uw merk en reputatie te vestigen en te versterken bij een breed publiek. Als u voordelen hebt behaald met een oplossing van Renishaw en graag bekendheid zou geven aan uw ervaringen, dan horen wij graag van u.

Klant aan het woord

Samenwerken met Renishaw om deze casestudie te maken was een positieve ervaring voor ons team hier bij Metecno. De communicatie tussen onze twee bedrijven was geweldig en alles verliep volgens plan dankzij de nauwkeurige planning die Renishaw had voorgesteld en hun flexibele en vriendelijke aanpak van onze samenwerking.

De inhoud van de resulterende casestudie komt evenwichtig over, en we zijn echt blij met hoe allebei de bedrijven worden weergegeven - een mooi voorbeeld van hoe het MKB efficiënt kan samenwerken met een grote onderneming. We gaan met veel enthousiasme verder gebruik maken van deze krachtige casestudie en zo veel mogelijk mensen vertellen dat we er trots op zijn dat we producten gebruiken van een vooraanstaande fabrikant van meetsystemen. Het onvermijdelijke extra werk dat het kostte was het dubbel en dwars waard, en we zouden niet weten wat er beter kan aan het casestudieproces van Renishaw. Konden we maar met alle bedrijven zo gemakkelijk samenwerken.

Metecno Oy (Finland)