Navigatie overslaan

Meettasters, software en inbouwsets voor CMM’s

Precisiesensoren voor snelle nauwkeurige opname van productafmetingen en oppervlaktegegevens.

Snelheid, nauwkeurigheid, wendbaarheid.

's Werelds toonaangevende reeks meetsystemen voor CMM's

Renishaw levert al langer dan 40 jaar innovatieve producten die mijlpalen zijn in industriële metrologie. Van de originele schakelende taster en gemotoriseerde indexeerkop tot herhaalbare styluswijziging en modulaire scansystemen, de sensoren van Renishaw voor coördinaatmeetmachines (CMM's) vormen de norm binnen de industrie.

De 5-assige meetproductreeks vertegenwoordigt de grootste wijziging in meetfunctie ooit geïntroduceerd, met een ongekende meetsnelheid en flexibiliteit waarbij de compromissen voor snelheid en nauwkeurigheid worden voorkomen die inherent zijn aan conventionele technieken. Ongeacht of het de REVO scantasters of de PH20 schakelende tasters betreft, 5-assige systemen van Renishaw vergroten de meetdoorvoer, verkorten de doorlooptijden en geven fabrikanten een uitgebreidere evaluatie van de kwaliteit van hun producten.

 

REVO® – het multisensorsysteem met 5-assige beweging en oneindige positionering – een revolutie op meetgebied

  • Het REVO 5-assig meetsysteem betekent een revolutie in kwaliteitscontrole. De oneindige positionering en 5-assige gesynchroniseerde bewegingen van de meetkop zorgen voor gemakkelijke toegang tot een groot aantal productvormen, waarbij vaak maar één enkele stylus nodig is om de taak uit te voeren. Effectievere meetstrategieën leveren nog nooit vertoonde tijdbesparingen, en hetzelfde systeem kan ruwheidsmetingen doen op precieze locaties zonder dat het product omslachtig verplaatst en opnieuw vastgezet hoeft te worden. Een perfect resultaat is gegarandeerd!