Navigatie overslaan

Bedrijfsbiografieën

Tekst goedgekeurd voor gebruik door mediaorganisaties.

150 woorden

Informatie over Renishaw

Renishaw is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen. Het bedrijf levert producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen, van de productie van straalmotoren en windturbines tot tandheelkunde en hersenchirurgie. Daarnaast is Renishaw toonaangevend op het gebied van additief produceren (ook wel 3D printen genoemd), als ontwerper en bouwer van industriële machines die producten 'printen' van metaalpoeder.

De Renishaw Group heeft momenteel 77 vestigingen in 36 landen, met ruim 5.000 medewerkers waarvan ruim 3.000 zich in het Verenigd Koninkrijk bevinden. De meerderheid van onderzoek, ontwikkeling en productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. In het boekjaar dat eindigde per juni 2022 bedroeg de omzet € 782,0 miljoen, waarvan 95% export was. De grootste marktgebieden zijn China, de Verenigde Staten, Japan en Duitsland.

100 woorden

Informatie over Renishaw

Renishaw is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen. Het bedrijf levert producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen, van de productie van straalmotoren en windturbines tot 3D printen, tandheelkunde en hersenchirurgie.

De Renishaw Group heeft momenteel 77 vestigingen in 36 landen, met ruim 5.000 medewerkers waarvan ruim 3.000 zich in het Verenigd Koninkrijk bevinden. In het boekjaar dat eindigde per juni 2022 bedroeg de omzet € 782,0 miljoen, waarvan 95% export was. De grootste marktgebieden zijn China, de Verenigde Staten, Japan en Duitsland.

50 woorden

Informatie over Renishaw

Renishaw is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologie voor industrie en wetenschap, met precisiemeting en gezondheidszorg als grootste specialismen. Met ruim 5.000 medewerkers wereldwijd levert het bedrijf producten en diensten voor uiteenlopende toepassingen, van de productie van straalmotoren en windturbines tot 3D printen, tandheelkunde en hersenchirurgie.

Voorwaarden voor gebruik

U bent nu in het mediacentrum van Renishaw, waar u vrijgegeven afbeeldingen en teksten vindt over de activiteiten, producten en personeelsleden van Renishaw (de "afbeeldingen"). Renishaw bezit het auteursrecht op alle afbeeldingen die dit mediacentrum bevat. Het bedrijf verleent een niet-exclusieve kosteloze licentie aan derden om deze afbeeldingen te gebruiken voor niet-commerciële doeleinden, tot maximaal een jaar na de datum van downloaden vanaf deze website en in strikte overeenstemming met de voorwaarden voor gebruik.

Door een van de afbeeldingen te downloaden of te gebruiken verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden voor gebruik.