Navigatie overslaan

Ballbar Trace

Flexibele software voor gegevensopname met de QC20-W op tijdbasis, zodat ook verificatie van 5-assige machines mogelijk wordt.

Introductie van Ballbar Trace

Nu verkrijgbaar als gratis download.

Overzicht Ballbar Trace

Ballbar Trace is een nieuw softwarepakket op tijdbasis voor de QC20-W ballbar. De nieuwe software is gratis voor bestaande gebruikers van de QC20-W. De flexibiliteit van Ballbar Trace maakt voor de QC20-W vele nieuwe toepassingen mogelijk, waaronder 5-assige verificatie (naar ISO 10791-6) met een ballbar en statische bewaking.

Samen met Ballbar Trace komt een nieuwe versie uit van de XCal-View software voor gegevensanalyse, die een uitgebreidere gegevensanalyse biedt.

Ontdek meer over testen volgens ISO 10791-6

Maak kennis met Ballbar Trace

Kenmerken en voordelen

Ballbar Trace en XCal-View vormen een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel om te voldoen aan ISO 10791-6 en de QC20-W flexibeler te kunnen gebruiken.

Ballbar Trace

Ballbar Trace heeft een nieuwe functionaliteit voor gegevensopname, voorzien van:

 • Real-time gegevensopname met de QC20-W ballbar.
 • Minimale en flexibele software-instellingen voor snel testen.

XCal-View

XCal-View biedt gegevensanalyse voor:

 • Snel onderzoeken en opvragen van via Ballbar Trace opgenomen gegevens.
 • Direct creëren van rapporten in ISO 10791-6 formaat.

Software downloaden

 • Softwaredownload: Softwaredownload: Ballbar Trace software v1.0 [en]

  Uitgegeven in augustus 2015. Ballbar Trace versie 1.0. Flexibele software voor gegevensopname door een ballbar, voor toepassingen zoals statisch monitoren en testen volgens ISO 10791-6. Gegevens verkregen met Ballbar Trace kunnen vervolgens met de XCal-View (versie 2.3) software geanalyseerd en gerapporteerd worden volgens ISO 10791-6 formaat.

  [53.1MB]

Techniek

 • Handmatig: Ballbar softwarepakket Handmatig: Ballbar softwarepakket [en]

  Uitgegeven in augustus 2015. Deze gebruikersgids bevat informatie voor het werken met de Ballbar Trace software. De gids is in PDF-formaat; de inhoud kunt u bekijken per hoofdstuk of per indexonderwerp. In het Engels.

  [275kB]