Navigatie overslaan

APC gereedschapinsteltasters met automatische afscherming

Robuust gebouwd om gereedschappen te meten onder zware omstandigheden zoals die voorkomen op draaibanken en multi-tasking machines.

De vraag naar intelligente procescontrole is essentieel voor moderne fabrikanten die de kwaliteit willen verbeteren en de mogelijkheden en capaciteit willen vergroten.

De APCA-45 en APCS-45 gereedschapinsteltasters stellen fabrikanten in staat om automatische gereedschapmeting in te zetten voor hun draaiwerk en multi-task bewerkingen. Deze metingen zijn te gebruiken voor initiële gereedschapinstelling, cycli om gereedschap te vervangen, en bewaking van gereedschap wat betreft slijtage, breuk en thermische uitzetting.

Sommige dingen zijn een bescherming waard

Verminder de uitval, verbeter de kwaliteit en verhoog de capaciteit - de APCA-45 of APCS-45 houdt uw bewerkingsproces onder controle.

Belangrijkste kenmerken

Doorsnede van APC

Stylusafscherming

Een pneumatische afscherming beschermt de stylus volledig als deze niet in gebruik is. De afscherming wordt uitgeschoven met lucht en ingeschoven met lucht (APCA-45) of een veer (APCS-45). Inschuiven met een veer vraagt een M-code minder op de CNC-besturing.

Draaibeitels

Past bij veel gereedschappen

Snelle meting van gereedschappen voor draaien, scheiden, groefsteken, draadsnijden en kotteren.

Posities APC op draaibank

Flexibel positioneren

De robuuste en compacte roestvaststalen behuizing maakt de taster flexibel te installeren op de machine, op plaatsen die voorheen ongeschikt waren voor gereedschapinsteltasters.

APC raakt gereedschap

Nauwkeurige en betrouwbare metingen

De ingebouwde ontluchting helpt mee de stylus vrij van vuil te houden, zodat de metingen nauwkeurig en betrouwbaar blijven. Als optie is ook gereedschapreiniging met een luchtstoot leverbaar.

Softwarekeuze voor gereedschap instellen

Informatie over de softwarepakketten op macro-basis om routines te programmeren voor gereedschap instellen en gereedschapbreuk detecteren op CNC-bewerkingscentra kunt u vinden op ons nieuwste datablad over meetsoftware voor bewerkingsmachines.

Ontdek meer

Gebruikersdocumentatie APC

Bezoek onze bibliotheek voor technische ondersteuning voor installatiehandleidingen, gebruikersgidsen en informatie over het voldoen aan regels.

Het voordeel van Renishaw

Bij Renishaw genieten we een uitstekende reputatie in het bieden van sterke ondersteuning aan onze klanten via een netwerk van ruim 70 servicevestigingen wereldwijd.

Ontvang technische ondersteuning, training en advies, of koop reservedelen en toebehoren in onze goed gevulde online winkel.