Navigatie overslaan

ACR3

De ACR3 biedt een passieve methode om automatisch tasters te wisselen zonder de noodzaak voor herkalibratie.

ACR3

De ACR3 gebruikt de unieke autojoint connector van Renishaw om tasters en verlengstukken aan te sluiten op de PH10M PLUS en PH10MQ PLUS gemotoriseerde meetkoppen met indexering. Het systeem kan een reeks sensoren van Renishaw en andere metrologieleveranciers ondersteunen.

Hoewel de ACR3 een viervoudige houder is, kunnen twee samen worden gekoppeld zodat acht verschillende tasters of verlengstukken in het rek kunnen worden opgeslagen - voldoende voor elke meting.

Een passief mechanisme vergrendelt en ontgrendelt de autojoint voor veilige en volledige automatische sensorwissel. De beweging van de CMM wordt gebruikt om het wisselproces aan te drijven, zodat er geen extra motoren of besturingen vereist zijn.

De ACR3 is onderdeel van het MRS modulaire reksysteem van Renishaw, wat betekent dat een ACR3-unit gecombineerd kan worden met een FCR25 modulewisselrek voor SP25M scantaster of metSCP600 styluswisselhouders voor de SP600M scantaster.

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.