Navigatie overslaan

Producten

Precisiemeting en procescontrole

Onze meetproducten helpen om het volume van uw productie om te vormen, de tijd voor maken en inspecteren van producten aanmerkelijk te verkorten, en uw machines betrouwbaar te laten werken. Op het gebied van industriële automatisering en bewegingsbesturing stellen onze systemen voor positiemeting en kalibratie fabrikanten in staat om uiterst nauwkeurige en betrouwbare producten te maken.

Positie- en bewegingsbesturing

Renishaw biedt een uitgebreide serie snelle absolute en incrementele lineaire en roterende encodersystemen die voldoen aan de uiteenlopende eisen van industriële automatisering.

Gezondheidszorg

Renishaw zet zijn precisietechnologie in voor uitdagende toepassingen in de gezondheidszorg.

Wetenschap

Precisietechnologie voor analyse en onderzoek in wetenschappelijke omgevingen.

Additive manufacturing (3D metaalprinten)

Additieve productie, ook wel 3D printen genoemd, is een proces waarmee driedimensionale producten gemaakt worden vanuit een digitaal bestand. Meestal worden dunne laagjes materiaal op elkaar gestapeld of tot stollen gebracht om complete producten te creëren. Met deze technologie zijn complexe vormen te produceren die niet te maken zijn met 'traditionele' technieken zoals gieten, smeden of verspanen.

Aankopen financieren bij Renishaw

Renishaw biedt flexibele financiering, waarbij u lage initiële kapitaalkosten hebt en tijdens de levensduur van uw apparaat een vast bedrag per maand betaalt.

Ontdek meer