Navigatie overslaan

CMM-retrofit voor sneller meten

Gebruikers van alle merken CMM's hebben nu de mogelijkheid om hun meetprestaties te upgraden met de innovatieve meettechniek van Renishaw.

Snelheid en capaciteit - oude CMM's nieuw leven inblazen

Recente ontwikkelingen in meting, zoals de innovatieve 5-assige meettechnologie van Renishaw, hebben het opwaarderen van de capaciteit van bestaande machines aantrekkelijker dan ooit gemaakt.

Renishaw biedt een uitgebreide oplossing voor montage op bestaande CMM's, die de productiviteit verhoogt, de inspectietijden verkort en meettaken verder automatiseert.

One stop-oplossing - totale systeem geleverd en ondersteund door Renishaw

Een Renishaw retrofit maakt op alle CMM-merken de allernieuwste technologie toegankelijk, met de zekerheid van wereldwijde service en ondersteuning direct van de fabrikant.

Retrofits zijn gebaseerd rond de UCC-reeks van CMM-besturingen en MODUS metrologiesoftware. In combinatie met een ongekende reeks schakelende, scannende en 5-assige meettasters, wereldwijde ondersteuning en door UKAS erkende machinekalibratie heeft Renishaw alle onderdelen bij elkaar van een complete oplossing voor bestaande CMM's.

Gebruikers van MeasureMax*

MMclient is een softwareproduct waarmee bestaande MeasureMax programma’s uit te voeren zijn op een CMM met het Renishaw UCC besturingssysteem.

* MeasureMax is een geregistreerd handelsmerk van Hexagon Metrology Inc.

Ontdek het verborgen vermogen van uw CMM’s

Lees het artikel over de mogelijkheden om het meetvermogen en de prestaties van bestaande CMM's te verhogen door er de allermodernste software, besturingen en sensortechnologie aan toe te voegen.

  • Witboek:  Ontsluit het verborgen vermogen van uw CMM’s

    De vooruitgang in tasters, metrologiesoftware en besturingstechnologie maakt het nu mogelijk om bestaande CMM’s om te vormen. Ze worden daardoor nauwkeuriger, meten sneller, zijn verder geautomatiseerd, bieden nieuwe mogelijkheden en zijn te programmeren op CAD-basis. Zeker onder de huidige omstandigheden is upgraden economisch en ecologisch interessant.

Verkrijgbaar bij Renishaw en onze gecertificeerde inbouwers

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Productinformatie