Navigatie overslaan

XCal-View gegevensanalyse

Software om gegevens uit het XL-80 lasersysteem te analyseren en te rapporteren volgens internationale normen.

Download de volledige XCal-View software vandaag

Probeer het pakket gratis 30 dagen lang uit

Overzicht XCal-View

Met XCal-View zijn de machineprestaties uitgebreid te analyseren en trends te volgen over een bepaalde periode. De gebruiker komt zo eventuele problemen snel op het spoor en kan machine-onderhoud inplannen. De intuïtieve gebruikersinterface maakt het pakket een eenvoudig maar krachtig hulpmiddel voor gegevensanalyse.

De software stelt automatisch rapporten op die voldoen aan vele internationale normen voor machinecontrole en dus aan wat vaak gevraagd wordt. Deze normen vallen onder ISO, ASME, VDI, JIS en GB/T. Een aanvullende analyse van Renishaw vat de resultaten bondig samen.

Kenmerken en functionaliteit van XCal-View

 • De XCal-View software geeft gebruikers meer keuze en controle bij het analyseren van hun gegevens. Dit wordt bereikt met nieuwe functionaliteit, die eenvoudige dataselectie en -manipulatie combineert met een veel grotere flexibiliteit dan ooit tevoren bij het vergelijken, weergeven, formatteren en bekijken van de gegevens.

Aankoop van XCal-View

XCal-View vervangt de analysemodule van de eerdere LaserXL, RotaryXL en Laser10 software. Het wordt geleverd op een aparte cd in de softwaresets die bij nieuwe lasersystemen geleverd worden. Voor bestaande gebruikers is de cd ook los verkrijgbaar. Standaard zijn enkel- , dubbel- of meer- (x10) installaties mogelijk.

Na de installatie activeert u de software online of via e-mail, met behulp van een code die bij de software geleverd is.

XCal-View (v2.4) in het kort

 • ISO 230-2: in 2014 standaard toegevoegd
 • ISO 10791-6: in 2014 standaard toegevoegd
 • Ondersteunt gegevens die opgenomen zijn met de Ballbar Trace software
 • Toevoeging van radialen en milli- en microradialen voor haaksheidfouten
 • Mogelijkheid om grafiek van foutcompensatie af te drukken
 • Aanvullingen op de gebruikershandleidingen zijn verkrijgbaar in het Japans, Duits, traditioneel Chinees, vereenvoudigd Chinees, Spaans, Koreaans, Italiaans, Frans, Russisch, Portugees, Tsjechisch en Pools

Software downloaden

 • Softwaredownload: XCal-View software voor gegevensanalyse versie 2.4 [en]

  Uitgegeven in november 2015. De complete software is 30 dagen lang gratis te gebruiken. Voor een onbeperkte gebruiksduur is de aankoop van een activerings-ID noodzakelijk. Opmerking: XCal-View (bij 30-daagse proef) is niet compatibel met Virtual Machines (VM). (71,5 MB).

 • Software release note: XCal-View versie 2.4 Software release note: XCal-View versie 2.4 [en]

  Belangrijke informatie over installatie en gebruik van XCal-View versie 2.4. Het wordt aanbevolen dit te lezen vóór het downloaden of installeren van de software. Is de opvolger van XCal-View versie 2.3. In het Engels.

Productinformatie