Navigatie overslaan

Toebehoren

Renishaw biedt een complete reeks van individueel gespecificeerde ondersteunende apparatuur, ter aanvulling en maximalisering van het potentieel van de geavanceerde additive manufacturing systemen.

TEMPUS™ technologie: Verkort de bouwtijden met soms wel 50% zonder afbreuk te doen aan de productkwaliteit.

TEMPUS technologie is een nieuw scanalgoritme voor additieve productiesystemen met metaal van de RenAM 500 serie, dat een aanmerkelijke verhoging van de AM-productiviteit levert - van wel 100% in sommige gevallen. De productkwaliteit wordt niet aangetast.

Renishaw AM-klanten kunnen profiteren van de tijd- en kostenbesparingen door kortere bouwtijden, zodat ze minder kosten per product maken.

Klik hier voor meer informatie.

Optische systeemverificatie (OSV) voor additieve productiesystemen van de RenAM 500 serie

Optische systeemverificatie (OSV) biedt een slimme naadloze manier om controles voor proceskwaliteit te introduceren in uw AM-productiemethode - op een tijd en met een frequentie die u passen.

OSV betreft gebruikersvriendelijke tests die onze RenAM 500 klanten kunnen uitvoeren op hun eigen machine om focus, vermogen en scanveld van hun lasersysteem te controleren en kalibreren.

Klik hier voor meer informatie.

Verkleind bouwvolume (RBV) voor Renishaw additive maufacturing systemen

De voorziening RBV is ontworpen voor gemakkelijke inpassing in bouwvolumes van Renishaw AM-systemen. De gebruiker kan hem snel en gemakkelijk installeren en verwijderen.

RBV maakt het mogelijk om
snel real-time te testen en parameters te ontwikkelen, waardoor iteraties bij materiaalontwikkeling
sneller verlopen.

Download het datablad hieronder of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bijkomende apparatuur

Voor de volledige reeks van bijkomende apparatuur die de dagelijkse inzet van uw AM-systemen aanvult, kunt u contact opnemen met uw plaatselijke Renishaw-verkoopteam.

Renishaw heeft een wereldwijd verkoop- en ondersteuningsnetwerk.

Download