Navigatie overslaan

Equator™ meetsoftware

Equator™ meetsoftware voor de operator op de werkvloer, de programmeertechnicus en de integrator van automatische systemen. Nu compatibel met programmeersoftware geleverd door derden.

Gemakkelijk te bedienen en te programmeren

De Equator systemen zijn leverbaar met MODUS™ software op twee niveaus: een programmeerbare versie waarmee productie-ingenieurs MODUS programma's kunnen maken en een voordelige versie waarmee op de werkvloer deze MODUS programma's uit te voeren maar niet aan te passen zijn. De Equator meetsystemen zijn nu ook leverbaar met meerdere programmeeropties geleverd door derden.

Bij het gebruik van MODUS Equator systemen selecteren operators op de werkvloer programma's en voeren die uit via de gebruikersvriendelijke Renishaw Organiser bedieningssoftware, inbegrepen bij alle MODUS Equator meetsystemen. MODUS Equator systemen kunnen op diverse manieren rapporteren: als simpele goed- of afkeur, meer in detail via Process Monitor, of met automatische gegevensopname om de machine-instellingen bij te werken. Automatische productiecellen met MODUS Equator systemen zijn eenvoudig te configureren met de EZ-IO automatiseringssoftware.

Licenties

De licentie van een MODUS Equator besturing wordt beheerd met dongles, waardoor een systeem op de werkvloer te upgraden is naar een programmeerbaar systeem. Dit biedt ingenieurs de flexibiliteit om op de werkvloer de gehele functionaliteit te activeren maar toch de controle te houden over het dagelijkse werk.