Navigatie overslaan

Set and Inspect

Naadloze integratie in een groot aantal CNC-besturingen voor bewerkingsmachines.

Eenvoudig, intuïtief en toch krachtig

Set and Inspect is een simpele intuïtieve app voor tastermetingen op machines, waarvan de gebruikers een eenvoudig te gebruiken meetoplossing zoeken. Set and Inspect is perfect voor gebruikers die nieuw zijn in de tastermeting of weinig kennis van machinecode hebben, terwijl er zeker ook voor de meer ervaren gebruikers operationele voordelen zijn. De app wordt geïnstalleerd op een CNC-besturing op basis van Windows® of op een tablet met Windows die via Ethernet met de besturing is verbonden.

Reduceer het aantal fouten bij gegevensinvoer en de programmeertijden aanzienlijk

Minimale training nodig - Set and Inspect ondersteunt cycli voor product instellen, inspectie en gereedschap instellen.

Gebruiksgemak

Het gebruiksgemak is zo groot dat gebruikers slechts minimale training en productdocumentatie nodig hebben. Ze kunnen direct aan de slag, wat de app perfect maakt voor wie geen of weinig ervaring heeft met tastermetingen of machinecode.

De gebruiker brengt simpelweg de taster in positie met het handwiel, selecteert een meetcyclus in het menu en vult de invoervelden in. De app doet de rest: hij genereert automatisch de benodigde machinecode voor de meetcyclus en zet die in de besturing, wat het aantal fouten bij gegevensinvoer en de programmeertijden aanzienlijk reduceert.

De functie Program builder helpt gebruikers om snel complexere meetroutines te creëren, die opgenomen kunnen worden in een geautomatiseerd productieproces. Door Set and Inspect te combineren met de aanvullende Reporter app verkrijgen gebruikers rechtstreeks toegang tot meetgegevens van componenten en gereedschappen, die op of buiten de bewerkingsmachine te bekijken zijn.

Flexibel en aanpasbaar

Set and Inspect is een innovatieve app voor bewerkingsmachines, die cycli ondersteunt voor product instellen of inspecteren en gereedschap contact makend of contactloos instellen. De app is perfect voor gebruikers zonder ervaring met meettasters, en voor bestaande gebruikers die hun huidige meetsysteem willen vereenvoudigen en opfrissen.

Set and Inspect is naadloos te integreren in een groot aantal CNC-besturingen. Voor besturingen die niet op basis van Windows werken, kan Set and Inspect geïnstalleerd worden op een tablet met Windows en dan via Ethernet met de besturing verbonden worden.

Set and Inspect brengt verbeteringen van het productieproces

Ontdek hoe onze klanten onze reeks apps voor bewerkingsmachines gebruiken om hun productieproces te vereenvoudigen.

De nieuwe Hartrol Plus besturing is ontworpen om onze machines gemakkelijker in het gebruik te maken. Set and Inspect is de perfecte aanvulling, want de grafische gebruikersinterface daarvan maakt het operators gemakkelijk om meetroutines voor bewerkingsmachines te programmeren.

Hartford (Taiwan)

Video downloaden

Meer informatie