Navigatie overslaan

Servicemogelijkheden van Renishaw

Renishaw biedt zijn klanten een reeks van oplossingen voor productservice, herkalibratiediensten en upgrade-aanbiedingen

Productservice

Renishaw heeft een serie serviceoplossingen samengesteld die het beste biedt wat onze klanten vragen. Om machines inzetbaar te houden, kunnen onze producten meestal omgewisseld worden en zijn pakketten voor testen, reparatie en rapportage beschikbaar waar dat mogelijk is. Renishaw biedt deze service op basis van de betreffende situatie, en heeft ook serviceovereenkomsten voor klanten met Renishaw producten in meerdere vestigingen.

Herkalibratie

Om te voldoen aan de eisen van kwaliteitssystemen en onderhoudsschema's biedt Renishaw producttest-, kalibratie- en certificeringsdiensten.

Upgraden

Renishaw wil zijn klanten volledige productondersteuning geven zolang dat praktisch mogelijk is. Als aanvulling hierop en om klanten te laten profiteren van de nieuwste technologie en een optimale productiviteit - want veel klanten willen met onze systemen later toch graag meer bereiken dan oorspronkelijk gespecificeerd was - biedt Renishaw upgradepakketten voor vele productseries.

Neem contact met ons op voor service, herkalibratie of upgrades

Om service of een herkalibratie af te spreken of te overleggen over mogelijke upgradepakketten kunt u contact opnemen met uw plaatselijke leverancier.