Navigatie overslaan

RotaryXL gegevensopname voor XR20-W

Maakt vlot en consistent instellen mogelijk, zodat er snel testresultaten zijn.

De set rotatiesoftware omvat twee cd's: de ene met de RotaryXL software voor gegevensopname en de andere met de XCal-View software voor gegevensanalyse.

RotaryXL was het eerste van de herziene softwarepakketten van Renishaw op basis van een herkenbare en gebruikersvriendelijke interface. Het geeft gebruikers snel en simpel de controle over hun rotatiekalibrator (XR20-W), waardoor tests instellen en gegevens opnemen snel verloopt. De software biedt naast nieuwe schermindelingen en grafieken ook standaardsjablonen voor de bekendste ISO- en ASME-tests en vereenvoudigde selectie op het scherm. Mede door de mogelijkheid van zelfkalibratie kunnen zelfs minder ervaren gebruikers zeer snel aan de slag zijn. 

Set rotatiesoftware

XCal-View is een pakket voor gegevensanalyse. Het wordt gebruikt voor gegevens die zijn opgenomen met een XL-80 of ML10 laserkalibratiesysteem, bij onder meer lineaire, hoek- (rotatie-) en vele andere soorten metingen.

De software geeft gebruikers meer controle over hun gegevensanalyse dan ooit tevoren. Dit wordt bereikt met nieuwe functionaliteit, zoals eenvoudige datamanipulatie en veel grotere flexibiliteit bij het vergelijken, weergeven, formatteren en bekijken van gegevens.

XCal-View is ook leverbaar als upgrade voor bestaande gebruikers van de XR20-W met de voorgaande software 'Renishaw analyse'. Voor meer informatie zie XCal-View software voor gegevensanalyse.

Aanvullende software

Met de unieke 'off axis' software is de XR20-W in te zetten op vele machineconfiguraties waar het moeilijk is om het systeem direct op middelpunten van rotatieassen aan te brengen.

RotaryXL (v1.10) in het kort

De helphandleiding van de XR20 is bijgewerkt en bevat een nieuwe paragraaf over de wachttijd tot blokkering.  De veranderingen in de handleiding zijn vertaald in het Japans, Duits, vereenvoudigd Chinees, traditioneel Chinees, Spaans, Italiaans, Frans en Russisch.

Software downloaden

  • Softwaredownload: RotaryXL V1.10 [en]

    Uitgegeven in mei 2015. De nieuwste RotaryXL software. Vereisten voor pc: Windows® XP (SP3 of hoger), Windows® Vista of Windows® 7 of 8 (32- en 64-bits). Geschikt voor upgraden van bestaande RotaryXL installaties en installeren op nieuwe pc's; omvat geen analysesoftware.

  • Software release notes: RotaryXL (V1.10) Software release notes: RotaryXL (V1.10) [en]

    Belangrijke informatie over installatie en gebruik van RotaryXL 1.10 software. Het wordt aanbevolen dit te lezen vóór het downloaden of installeren van de software. In het Engels.