Navigatie overslaan

REVO wisselsysteem

De RCP TC-2 en RCP2 maken flexibele, automatische en snelle wisselingen mogelijk binnen de reeks REVO® tasters en stylushouders.

Het REVO tasterwisselsysteem is ontworpen voor automatisch wisselen van een REVO meettaster en stylushouder op een CMM. Het hoofddoel van het systeem is de flexibiliteit verhogen doordat ook langere styli en grote sterstylusconfiguraties te gebruiken en op te slaan zijn.

Voor een optimale meetkwaliteit dienen REVO meettasters en stylushouders automatisch gewisseld te worden met behulp van REVO wisselhouders (RCP TC-2 en RCP2) en een flexibel wisselrek (FCR25). Deze houders worden bevestigd aan het modulaire reksysteem (MRS).

RCP TC-2

Afbeelding RCPTC voor webpagina

De RCP TC-2 is een van elektriciteit voorzien rekelement voor de REVO tasterserie (RSP2, RSP3-# en SFP1). Dit rekelement houdt de tasters op werktemperatuur terwijl ze in het rek bewaard worden. Zo blijft bij een tasterwissel de meetkarakteristiek van het systeem in stand.

RCP2

RCP

De RCP2 is een passieve houder voor gebruik met de stylushouders van de RSH reeks en de SFS-# styli.

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantie afsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in...

U kijkt momenteel naar de REVO wisselpoorten. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in meer informatie over het MRS2 wisselreksysteem