Navigatie overslaan

REVO RSP3-6 scantaster met groter bereik

Lange verlengstukken gecombineerd met 5-assige bewegingen voor betere producttoegang en multi-sensorwijziging voor meer flexibiliteit.

De RSP3-6 taster biedt meer mogelijkheden voor het bereiken en inspecteren van vormen diep in boringen, door lange verlengstukken te combineren met de 5-assige REVO-bewegingen. Hierdoor is de RSP3-6 ideaal om grote producten te inspecteren, zoals motorblokken van zware machines die ingezet worden in de bouw, mijnbouw, auto-industrie en defensie.

De RSP3-6 is verkrijgbaar met een reeks stylushouders voor situaties waarvoor rechte en gehoekte verlengstukken nodig zijn, en kan gebruikt worden voor zowel 3D schakelend meten als 2D scannen. De taster is automatisch om te wisselen met alle andere tasters van het REVO systeem. Deze flexibiliteit betekent dat u het optimale gereedschap kunt selecteren voor de inspectie van vele vormen op één CMM-platform.

Bereik

Leverbaar met rechte verlengstukken tot 800 mm, en gehoekte verlengstukken tot 600 mm van REVO rotatieas A.

Nauwkeurigheid

Gewoonlijk minder dan 10 µm vormfout (gefilterd) en 5 µm diameterfout bij het scannen van een 50 mm ringkaliber bij snelheden tussen 5 mm/s en 10 mm/s. Schakelende tastermetingen produceren meestal 3 µm vorm- en diameterfouten tijdens het inspecteren van hetzelfde ringkaliber.

RSP3-6 reeks

Uitgebreide garantie

Voor uw gemoedsrust kunt u tijdens de eerste 3 maanden na aankoop een 3-jarige garantieafsluiten voor uw nieuwe CMM-producten. Neem contact op met uw leverancier.

Video's