Navigatie overslaan

Renishaw op de High Tech Campus

Kom kennis maken met Renishaw op de open dag vrijdag 23 mei.

Renishaw op de High Tech CampusWij zijn vanaf heden ook gevestigd op de High Tech Campus in Eindhoven. Meer dan 125 bedrijven en zo'n 10.000 onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers komen samen op de ‘slimste km² van Nederland'. De werknemers op de High Tech Campus verdiepen zich veelal in de toekomstige technologieën en producten. Interessant voor Renishaw want we hebben de mogelijkheid om hier een internationaal netwerk op te bouwen. Bedrijven die gevestigd zijn op de Campus bepalen strategisch welke kennis, kunde en R&D faciliteiten zij delen om sneller, beter en klantgerichter te kunnen innoveren in met name de toepassingsgebieden Health, Energy, Smart Environments en Semiconductor Industry.

Op vrijdag 23 mei organiseren wij een open dag in het Bèta-gebouw waarbij er om 10:00 uur en 14:00 uur een presentatie wordt gegeven over wie wij zijn en wat wij doen. Ook zullen velen van onze producten op die dag aanwezig zijn en kunt u in contact komen met onze specialisten. Rond deze geplande presentaties is het vrije inloop om kennis te maken en zullen rond lunchtijd broodjes voorzien zijn en we eindigen de dag met een borrel vanaf 15:30 uur.

Omdat het aantal plaatsen op 23 mei met de presentaties beperkt is verzoeken wij u hiervoor vooraf in te schrijven via benelux@renishaw.com. Elke bezoeker wordt beloond met een leuke attentie.

Voor alle documenten en afbeeldingen geldt het copyright van Renishaw plc.

Aanmelden voor nieuws per e-mail

Meld u aan om regelmatig een nieuwsbrief van Renishaw te ontvangen.