Navigatie overslaan

Renishaw nieuws

Het laatste bedrijfs- en productnieuws van Renishaw  

 • Renishaw op The Unmanned Systems Expo in Den Haag – Vakbeurs, tentoonstelling, conferentie en drone-vliegshow in één

  Logo: The Unmanned Systems (TUS) Expo 2017 The Unmanned Systems (TUS) Expo en RoboBusiness Europe openen van 19 tot en met 21 april 2017 hun deuren in het World Forum Den Haag. Tijdens First International Robotics Week smelten deze twee toonaangevende vakbeurzen en congressen samen en vormen daarmee één van de grootste zakelijke drone- en robotica-evenementen ter wereld. Er worden meer dan 4.000 bezoekers vanuit de hele wereld verwacht en meer dan 200 deelnemende bedrijven en onderzoeksinstellingen.

 • Machines, tools & technology for smart production and engineering

  MTMS 2017 logo Van 22-24 maart 2017 vindt in Brussels Expo de derde editie plaats van MTMS-Machineering. Bezoekers uit de metaal- en kunststoffenverwerking, maakindustrie en machinebouw kunnen op deze beurs terecht voor alle technologie en componenten om sneller, beter en goedkoper te produceren. De volledige waardeketen van engineering, productie, supply chain, planning en maintenance, specifiek voor dit type bedrijven, komt aan bod. Vandaar dat de aanwezigheid van Renishaw niet mag ontbreken.

 • Dé vakbeurs met congres: "Van design tot manufacturing"

  Rapid Pro logo Op 7, 8 en 9 maart 2017, vindt de 7e editie van RapidPro plaats. Renishaw zal deze editie weer aanwezig zijn om de laatste innovaties uit het vakgebied te presenteren.

 • Renishaw introduceert de nieuwe XM-60 meerassige kalibrator

  XM-60 multi-axis calibrator on a machine Wereldwijd toonaangevende meetspecialist Renishaw heeft zijn nieuwe XM-60 meerassige kalibrator gepresenteerd op de IMTS 2016 in Chicago (VS) en de AMB 2016 in Stuttgart (Duitsland). De XM-60 is in staat om in alle zes vrijheidsgraden te meten vanuit één opstelling, in elke oriëntatie voor lineaire assen. Het systeem biedt door zijn eenvoud en tijdbesparing een aanmerkelijke verbetering ten opzichte van conventionele lasermeettechnieken.

 • Precisietechnologie van het hoogste niveau op de Precisiebeurs 2016

  Precisiebeurs logo 2016 Op 16 en 17 november 2016 vindt de 16e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven.

Aanmelden voor nieuwsberichten

 

Contactpersoon voor de media

Chris Pockett
Hoofd communicatie
Tel: +44 1453 524133

Nieuwsberichten per categorie