Navigatie overslaan

Renishaw nieuws

Het laatste bedrijfs- en productnieuws van Renishaw  

 • Renishaw introduceert de nieuwe XM-60 meerassige kalibrator

  XM-60 multi-axis calibrator on a machine Wereldwijd toonaangevende meetspecialist Renishaw heeft zijn nieuwe XM-60 meerassige kalibrator gepresenteerd op de IMTS 2016 in Chicago (VS) en de AMB 2016 in Stuttgart (Duitsland). De XM-60 is in staat om in alle zes vrijheidsgraden te meten vanuit één opstelling, in elke oriëntatie voor lineaire assen. Het systeem biedt door zijn eenvoud en tijdbesparing een aanmerkelijke verbetering ten opzichte van conventionele lasermeettechnieken.

 • Precisietechnologie van het hoogste niveau op de Precisiebeurs 2016

  Precisiebeurs logo 2016 Op 16 en 17 november 2016 vindt de 16e editie van de succesvolle Precisiebeurs plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven.

 • Prototyping 2016: een mix van kennisuitwisseling met oog voor fun

  Prototyping 2016 logo Prototyping 2016 is een verbindingsplatform voor alle betrokkenen in de prototyping industrie, zowel in de creatieve als de maakindustrie. De community samenbrengen, dat is waar het om draait.

 • Bezoek Renishaw op de Metavak 2016

  Metavak Logo 2016 De Evenementenhal in Gorinchem is van 1 t/m 3 november a.s. hét Trefpunt van leveranciers van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen en andere producten en diensten voor de metaalbranche. Als producent en leverancier, gespecialiseerd in onder andere precisiemeting en procescontrole, kan Renishaw hier niet ontbreken.

 • World of Technology & Science 2016

  World of Technology & Science 2016 Van 4 t/m 7 oktober a.s. vindt in de Jaarbeurs in Utrecht de World of Technology & Science plaats. Renishaw Benelux BV toont tijdens deze beurs in de Hall of Automation haar volledige serie magnetische en optische encoders, alsmede de inVia confocale Raman microscoop.

Aanmelden voor nieuwsberichten

 

Contactpersoon voor de media

Chris Pockett
Hoofd Communicatie
Tel: +44 1453 524133

Nieuwsberichten per categorie